Regel nu je schoolreisje naar het Dolfinarium! Bekijk hieronder onze mogelijkheden en reserveer direct online.

Reserveren

Schoolreisje basisscholen

Schoolreis Dolfinarium: nu nog spetterender en leerzamer!

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een leuk en leerzaam dagje uit voor de klas. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 8 prachtige voorstellingen, je kan losgaan in één van onze 4 speeltuinen of bezoek onze nieuwe waterattractie ‘Waterpret’! In deze waterspeeltuin leef je je helemaal uit op heel veel waterglijbanen. Roetsj op hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan. Durf jij ze allemaal uit te proberen? Er is zoveel te beleven in één dag!

Lesprogramma
Speciaal voor schoolreizen is er een interactief lesprogramma ontwikkeld. Hierin ga je met de klas exclusief op bezoek bij twee van onze diersoorten en leer je alles over deze dieren. Ook leer je hoe jij kunt helpen de natuur te beschermen. Doe mee en verdien het diploma ‘Beschermer van de Oceaan’!

Ook samen met jouw klas spetteren?

Reserveer vandaag jouw schoolreisje naar het Dolfinarium voor een entreeprijs van € 10,25 per persoon! Deze prijs is geldig vanaf 15 leerlingen en geldt ook voor de begeleiders.

De pakketprijzen zijn inclusief onze speciale vroegboek entreeprijs van € 10,25 p.p. Alleen geldig voor reserveringen gemaakt vóór 1 april 2020. De entreeprijs voor reserveringen vanaf 1 april 2020 is € 11,25 p.p.

Neem contact op via 0341 - 467 460 of reserveer direct online!

Reserveer online

Vroegboekactie: gratis ijsjes én een dierenboek cadeau!

Als je nu reserveert, ontvang je een gratis Dolfinarium dierenboek voor de hele klas! Zo bereiden jullie je alvast voor op het spetterende bezoek. Dit boek staat vol dierenweetjes en leuke puzzels om samen met jouw klas mee aan de slag te gaan. En ben je vorig jaar al geweest en kom je nog een keertje? Dan krijgt de hele klas ook nog eens gratis ijsjes! Dus… Waar wacht jij nog op?

Let op: de vroegboekactie is alleen geldig voor reserveringen die gemaakt zijn voor 1 april 2020, onder voorbehoud van wijzigingen. De actie  voor de gratis ijsjes geldt alleen voor scholen die in 2019 ook met een schoolreisje naar het Dolfinarium zijn geweest.

Maak je schoolreis compleet met onze Spetterpakketten!

Educatieve extra's:

 • Educatief lesprogramma (bovenbouw) - € 2,50

  Tijdens dit 45 minuten durende lesprogramma leer je op een interactieve manier over onze dieren, de dieren in de natuur en hoe jij kan helpen de natuur te beschermen. Onder begeleiding van trainers kom je meer te weten over de Walrussen & Dolfijnen

  Aan het eind van het programma weet jij alles over het gedrag, de leefomgeving en de bedreigingen van de bezochte diersoorten. Natuurlijk ontvang je ook het diploma ‘Beschermer van de Oceaan’!

  Voorwaarden:

  • Er is 1 programma: Walrussen & Dolfijnen. Een andere combinaties zijn niet mogelijk;
  • Reserveren vooraf is noodzakelijk;
  • Minimaal 15 personen, maximaal 100 personen per programma;
  • De indeling en het tijdstip zijn op basis van beschikbaarheid en worden bepaald door het Dolfinarium.
 • Dier & Doe Game (onderbouw) - € 1,75

  Tijdens de Dier & Doe Game leren kinderen in circa 30 minuten op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven. Het spel bestaat uit leuke vragen en grappige opdrachten. De kinderen komen zo meer te weten over bijvoorbeeld het voedsel dat de dieren in het Dolfinarium eten.

  Voorwaarden:

  • Reserveren vooraf is noodzakelijk;
  • Minimaal 15 personen, maximaal 25 personen per Game;
  • De indeling en het tijdstip zijn op basis van beschikbaarheid en worden bepaald door het Dolfinarium.

Verrassende extra's: eten & Drinken

Ontdekken, leren & spelen tijdens jouw schoolreisje

Kom met de hele klas naar het Dolfinarium en ontdek van alles over onze vrienden van de onderwaterwereld:

Voorwaarden schoolreisje:

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0341-467460. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Ook samen met jouw klas spetteren?

Boek dan nu jouw schoolreisje!

Neem contact op via 0341 - 467 460 of
reserveer direct online!

Reserveer online