Waterpret

Let op: Waterpret is (van 25 mei t/m 30 september 2024) geopend bij een temperatuur van 20 graden Celcius of hoger. 

Lekker zelf spetteren nadat je alle dierenvoorstellingen hebt gezien! In Waterpret, het waterpark van het Dolfinarium, glij jij van wel 7 verschillende, snelle waterglijbanen naar beneden. Waterpret is een heerlijke plek om af te koelen tijdens een warme dag, samen met jouw kinderen van de hoogste waterglijbaan af te roetsjen en te ontspannen op de zonnebedjes in de ligweide en het strand of met een drankje op het terras van restaurant Zandhapper.

Waterpret is een waterattractie die je niet mag missen:

  • Met 7 verschillende waterglijbanen een leuke attractie voor jong en oud
  • Een heerlijke activiteit na het zien van alle dierenvoorstellingen
  • Een aangename verfrissing op een warme dag
  • Is van 25 mei t/m 30 september geopend bij een temperatuur van 20 graden Celcius of hoger.

Niet voor niets wordt wel gezegd dat Waterpret ook wel ‘het zwembad’ of ‘waterpark’ van het Dolfinarium genoemd wordt. Ok, je kunt er dan niet echt in zwemmen, maar waterplezier en afkoeling zijn gegarandeerd. En als je echt wilt zwemmen, loop naar het strand en neem een heerlijke duik in het Veluwemeer. Want ook op het Dolfinarium kan je zwemmen in Harderwijk. Leuk dus ook als je in de buurt van het Dolfinarium woont, want Waterpret is voor iedereen in Harderwijk!

* Waterpret is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Bestel hier direct jouw tickets

Een hele, spetterende dag lang genieten van dieren en water!

Maak er een leuke lange dag van met het hele gezin, want er is voor ieder wat wils! Vanaf nu kunnen dierenliefhebbers én waterratten bij het Dolfinarium terecht. In het Dolfinarium kom je namelijk tegenwoordig niet alleen meer voor een dagje dierentuin, maar ook om lekker af te koelen tijdens een zomers dagje uit.

Jouw bezoek aan Waterpret wissel je namelijk af met een bezoek aan de indrukwekkende nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, de acht educatieve dierenvoorstellingen, de speeltuinen en het strand.

Roetsj jij met ons mee van alle waterglijbanen?

Ga samen van de dubbele glijbaan, of roetsj door de kronkelende baan. De echte durfallen kunnen hun geluk niet op, want Waterpret is nu nóg sneller en spannender! Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’, of glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus.

Wedden dat als je Waterpret eenmaal ziet, je ook meteen wilt mee glijden? Of lekker wilt afkoelen? Neem dus je zwemspullen mee naar het Dolfinarium. Toch je badpak vergeten? Niet getreurd! Koop gewoon een nieuwe in souvenirwinkel De Grote Franjepoot. Zwemkleding is namelijk wel verplicht wanneer je van Waterpret wilt genieten. Bij Waterpret vind je ook toiletten en omkleedruimtes.

Openingstijden

Waterpret is van 25 mei tot en met 30 september geopend bij een verwachte temperatuur van > 20 graden Celsius. De exacte openingstijden verschillen per dag.

Ook zo'n zin om te spetteren?

Waterpret is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop snel jouw tickets online

Veelgestelde vragen

Voor wie is Waterpret geschikt?

Waterpret is geschikt voor iedereen van 3 jaar en ouder. De ligweide met zonnebedjes is voor iedereen toegankelijk.

Is een bezoek aan Waterpret inbegrepen in de ticketprijs?

Ja, je bezoek aan Waterpret is inbegrepen in de ticketprijs.

Wanneer is Waterpret open?

Waterpret is van 1 mei tot en met 30 september geopend bij een verwachte temperatuur van 20 graden Celsius of hoger. De exacte openingstijden verschillen per dag.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C