Schoolreisje basisschool

Direct reserveren

Tarieven

Bij het Dolfinarium staat educatie voorop. Daarom rekenen wij voor basisscholen met zeer voordelige tarieven. We benoemen een aantal veel gekozen opties:

  • Entreetarief: €11,50 p.p.
  • Spetterpakket: vanaf €14,75 p.p.
  • Educatief lesprogramma: €1,50 p.p.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk de prijslijst.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Waterpret opening

Wanneer de temperatuur hoger is dan 20 graden Celsius zal Waterpret geopend worden, dit kan van dag tot dag verschillen.

Parkeren schoolbus

Nabij de ingang van het Dolfinarium is er voor bussen de mogelijkheid om de leerlingen weg te brengen. Vanaf hier is het slechts twee minuten lopen tot de hoofdingang van het park. De schoolbussen kunnen vervolgens op de Zonneweide (P8) geparkeerd worden.

Vragen

Neem voor vragen gerust contact met ons op via [email protected] of op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 0341- 467 460

Leer de oceaan beschermen

Acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en zelf lekker spetteren op de nieuwe waterglijbanen van de waterspeeltuin Waterpret. Wat dacht je van de educatieve dolfijnenvoorstelling Oceanica, waarin je alles te weten komt over dolfijnen en hun bedreigingen in de natuur. Wist je dat er steeds meer plastic in de oceaan terecht komt? Samen zetten we ons in voor een schone oceaan.

Word oceaanbeschermer!

Met alle klasgenoten op een leerzaam avontuur? Samen met de verzorgers leer je op een speelse en actieve manier meer over onze dieren en hun gedrag.

Ontdek ons educatief lesprogramma, waarin jullie met je klas exclusief op bezoek gaan bij

Wie weet, verdienen jullie na het educatieve lesprogramma zelfs wel het diploma ‘Beschermer van de oceaan’.

Op schoolreis bij het Dolfinarium heb je toegang tot het park met alle voorstellingen, presentaties en bij lekker weer ons waterpark Waterpret. Een dag vol spelen, leren en spetteren.

Afbeelding bij Educatieve ruimtes

Educatieve ruimtes

Als leergierige ontdekkingsreiziger kun jij jouw geluk niet op. Ontdek Dolfinariums educatieve ruimtes als het DolfijnBrein en de Haaibaai.

Afbeelding bij Educatieve lesprogramma’s

Educatieve lesprogramma's

Wil jouw klas de wondere waterwereld van nog dichterbij ontdekken? Bij een educatief lesprogramma leren kinderen op een interactieve manier nog meer over de dieren en hun soortgenoten in de natuur.

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C