Beleef Onder Odiezee

Wil jij de wondere waterwereld van de oceaan met diepzeeduiken ontdekken, maar vind jij het spannend om te duiken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Want als jij naar beneden daalt in de onderwaterruimte ‘Onder Odiezee’ van het Dolfinarium – een binnenlocatie, is het echt alsof je zelf diep in de zee duikt. Zet daarom je duikbril op en trek je duikpak maar aan, want jij duikt nu zelf naar de bodem van de zee!

Een oase van rust met de zee om je heen. En dan, sta je oog in oog met een dolfijn…! En wat zijn ze nieuwsgierig, daar zijn ineens drie dolfijnen! Ze lijken je allemaal een kusje te willen geven. Genietend van jouw reis door de zee, zwemmen de dolfijnen met je mee langs de glaswand. Maar je bent nog niet klaar, want daar zwemt een walrus op zijn rug. Even knipogen, en ook deze lieve vriend komt naar jou toe.

Onder Odiezee is een must tijdens jouw bezoek aan het Dolfinarium:

  • In Onder Odiezee heb jij een ware unieke beleving als echte duiker in de oceaan
  • Onder Odiezee heb je direct contact met de dieren: je staat oog in oog met dolfijnen en walrussen
  • De Onder Odiezee is één van de binnenlocaties van het Dolfinarium.

Bestel hier direct jouw tickets

Jouw eigen interactie met dolfijnen en walrussen

Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Je raakt de dieren bijna aan. Het is dat er alleen nog maar een glaswand tussen zit… De dieren genieten op hun beurt van alle aandacht die ze van jou krijgen. Dus schrik niet als de dolfijnen en walrussen op je afkomen, want deze dieren houden van het contact met jou!

Een bijzondere plek om zelf te communiceren met dolfijnen en walrussen. Vind ook jouw connectie met deze bijzondere dieren! En, zeg eens eerlijk, geeft dit jou ook niet een beetje een geluksgevoel?

Een lekkere, lange dag uit bij het Dolfinarium

Jouw interactie met de dieren in Onder Odiezee wissel je af met een bezoek aan de indrukwekkende nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, waar je meer leert over de dolfijnen, hun soortgenoten en bedreigingen in de oceaan.

In het park bekijk je natuurlijk alle dierenpresentaties langs de Delta, maak je een heerlijke wandeling langs het strand of ravotten de kinderen lekker in één van de vier speeltuinen. En op een warme dag hebben jij en de kinderen nog meer speelplezier op de waterglijbanen van Waterpret!

Wil jij ook oog in oog staan met dolfijnen en walrussen?

Onder Odiezee is de hele dag geopend

Koop snel jouw tickets online!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C