Plan je bezoek

Openingstijden

Vanwege de huidig geldende maatregelen is het Dolfinarium momenteel gesloten, de geplande opening in februari 2021 gaat helaas niet door. Op dit moment is nog onbekend wanneer het park weer opent voor bezoek.

Wij hopen jou snel weer te mogen verwelkomen. Zien we je dan snel weer?

Waterpret opening

Momenteel is Waterpret gesloten.

Starttijden voorstellingen

Bij de entree van het Dolfinarium ontvang je het tijdschema van de verschillende presentaties. Vanwege de recente coronamaatregelen is de dolfijnenvoorstelling Oceanica niet te bezoeken. Alle andere voorstellingen zijn wel te zien.

Adres, route & parkeren

Je vindt ons op de Zuiderzeeboulevard 22 in Harderwijk. De blauwe koepel is al van veraf te spotten, maar jouw route vanaf huis plan je alvast hier. De parkeerplaats is een kleine 10 minuutjes lopen van het park.

Plan je bezoek

Springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen: in het Dolfinarium dompel jij jezelf onder in de prachtige onderwaterwereld. Laat je betoveren door de schoonheid van de oceaan! En na alle indrukken van zulke bijzondere zeezoogdieren kunnen kinderen tot en met 18 jaar zich lekker uitleven in de vier speeltuinen.

In ons park hebben wij verschillende maatregelen ingevoerd voor een veilig en verantwoord bezoek met jouw gezin of gezelschap. Lees hier alle nieuwe maatregelen. Helaas is door de recente coronamaatregelen dolfijnenvoorstelling Oceanica niet te bewonderen. Alle andere dierenvoorstellingen zijn wel te zien.

Er is een beperkt aantal bezoekers mogelijk in het park. Om dit te bewaken is het voor iedereen verplicht (ook voor abonnementhouders en iedereen die al een kaartje of voucher heeft) om een online reservering te maken voor een bezoek aan het park.

Hier vind je alle informatie die jou kan helpen om je bezoek te plannen!

Afbeelding bij Ontdek het park

Ontdek het park

Afbeelding bij Tickets

Tickets

Afbeelding bij Openingstijden

Openingstijden

Afbeelding bij Route en parkeren

Route en parkeren

Afbeelding bij Dichter bij dieren

Dichter bij dieren

Afbeelding bij Winkelen en eten

Winkelen en eten

Bekijk de plattegrond

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C