Plan je bezoek

Openingstijden

Vanaf 9 januari 2023 tot 17 februari 2023 is het Dolfinarium tijdelijk gesloten. Het park is weer geopend – op geselecteerde dagen – in de voorjaarsvakantie en daarna in de weekenden van maart:

  • Voorjaarsvakantie (week 1):  geopend op zaterdag 18 februari, zondag 19 februari en woensdag 22 februari.
  • Voorjaarsvakantie (week 2): geopend iedere dag van 25 februari tot en met 5 maart.

In maart bent u alle weekenden welkom: 4 en 5 maart, 11 en 12 maart, 18 en 19 maart en 25 en 26 maart.

Vanaf zaterdag 1 april zijn wij weer 7 dagen per week geopend.  Zien we je weer in de voorjaarsvakantie?

Kijk hier voor de openingstijden van seizoen 2023.

Waterpret opening

Waterpret is bij mooi weer geopend (meestal vanaf medio mei).

Starttijden voorstellingen

Bij de entree van het Dolfinarium ontvang je een plattegrond met het tijdenschema van de verschillende dierenpresentaties.

Adres, route & parkeren

Je vindt ons op de Zuiderzeeboulevard 22 in Harderwijk. De blauwe koepel is al van veraf te spotten, maar jouw route vanaf huis plan je alvast hier. De parkeerplaats is een kleine 10 minuutjes lopen van het park.

Plan je bezoek

Springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen: in het Dolfinarium dompel jij jezelf onder in de prachtige onderwaterwereld. Laat je betoveren door de schoonheid van de oceaan! En na alle indrukken van zulke bijzondere zeezoogdieren kunnen kinderen zich lekker uitleven in de vier speeltuinen. Bij mooi weer kan je zelfs genieten van de spetterende waterglijbanen van Waterpret.

Jouw tickets koop je met korting via de gele button ‘Koop tickets‘ op deze website. Deze tickets hebben een vaste datum van bezoek, dus je hoeft daarna niet meer apart een datum van bezoek te reserveren. Wanneer je een ticket van het Dolfinarium via externe partijen koopt, heeft jouw ticket nog geen vaste datum. Het is dan verplicht om naast het ticket ook nog een een online reservering te maken voor een datum van bezoek aan het park.

Hieronder vind je alle informatie die jou kan helpen om je bezoek aan het Dolfinarium te plannen! Ben je op zoek naar ideeën om het Dolfinarium met een bezoek aan Harderwijk te combineren? Kijk dan hier voor leuke suggesties.

Afbeelding bij Ontdek het park

Ontdek het park

Afbeelding bij Tickets

Tickets

Afbeelding bij Openingstijden

Openingstijden

Afbeelding bij Route en parkeren

Route en parkeren

Afbeelding bij Dichter bij dieren

Dichter bij dieren

Afbeelding bij Winkelen en eten

Winkelen en eten

Bekijk de plattegrond

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het Dolfinarium?

De reguliere openingstijden zijn van 10.00-17.00 uur. Ze kunnen soms afwijken, check voor de actuele openingstijden: www.dolfinarium.nl/openingstijden.

Hoe kom ik bij het Dolfinarium en hoe kan ik er het beste parkeren?

Het Dolfinarium ligt centraal in Nederland, op 35 minuten vanaf Utrecht en Zwolle. Er zijn volop parkeermogelijkheden rondom het Dolfinarium. Check: https://www.dolfinarium.nl/plan-je-bezoek/route-en-parkeren/.

Wat kost een ticket voor het Dolfinarium?

Een ticket kost aan de kassa €28,50 p.p. (in juli en augustus €29,50 p.p.). Online kan je de tickets met korting bestellen vanaf €21,- p.p. (op feestdagen, vakanties en in juli en augustus €23,50 p.p.)*. *Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Kinderen tot en met 2 jaar gratis toegang. Voor groepsreserveringen is het mogelijk een offerte op te vragen bij de afdeling reserveringen.

Welke extra programma's biedt Dolfinarium aan?

In het water met dolfijnen, In het water met dolfijnen VIP en Slapen bij dolfijnen.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C