Plattegrond van het Dolfinarium

Waar vind je de dolfijnen? Waar kan ik de Californische zeeleeuwen nu bewonderen? Met onze digitale plattegrond scan jij alvast waar je Waterpret en alle dieren kunt vinden op het park, zodat jij straks optreedt als een echte tour guide voor jouw gezelschap. Zo haal je alles uit jouw spetterende dagje uit!

Hoe plan jij jouw dagje Dolfinarium met alle dierenvoorstellingen in? Check daarvoor op de dag van jouw bezoek het tijdenschema van de dierenvoorstellingen in de digitale plattegrond hieronder. Click op op de 3 puntjes onderin de linkerhoek van de plattegrond en maak jouw planning. Bekijk de plattegrond op je mobiele telefoon.

 

Ontdek onze digitale plattegrond

Een paar tips voor als het regent. Het park heeft meerdere binnen locaties of overdekte locaties. Bezoek dan in ieder geval de binnen locatie DolfijndoMijn voor de dolfijnenvoorstelling Oceanica, of de glaswand in de onderwaterruimte Onder Odiezee en de educatieve ruimtes Dolfijnbrein en Haaibaai. Het Roggenrif is een overdekte locatie, waar je ook droog staat. En neem tussendoor een heerlijk warme drankje en hapje in één van de restaurants in het park. Tenslotte, vergeet ook niet de souvenirwinkel te bezoeken om het souvenir van jouw favoriete dier mee naar huis te nemen!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C