Ontdek onze locatie: het strand

Voetjes in het zand, neus in de wind en de zon op je bol: het is tijd voor een heus strandfeest! En frisse lucht doet de mens goed. Want terwijl de wind door jouw haren blaast, presenteer jij zonder moeite en vol trots jouw nieuwste bedrijfsideeën aan het personeel. En ’s avonds houden jullie een bedrijfsborrel met de ondergaande zon als decor… Wat een adembenemende locatie!

Of het nou gaat om een zakelijk event of een familiedag, jij weet het zeker: op deze plek zitten jullie goed. Het zandstrand van het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en biedt jouw gezelschap de kans om de mooiste herinneringen te maken. Jouw droom om op een privéstrand een beachparty of barbecue te organiseren, maken wij tot werkelijkheid.

Over de locatie

Het strand is geschikt voor jong en oud: het water is niet diep, dus je kunt jouw zwemdiploma thuislaten. Bovendien biedt het strand een prachtige, vrije buitenplek voor bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten. Tussendoor rust je even uit op de royale terrassen. Ook kun je de bijeenkomst combineren met een aangrenzende zaal, zoals de AvondUur of de Dageraad.

Locatiekenmerken in het kort

  • De mooiste herinneringen maak je door te doen: tijd voor teambuildingsactiviteiten!
  • Je mag best uitpakken met jouw strandfeest. Het zachte zandstrand is namelijk wel 5.000 m2 groot
  • Het water is ondiep, een zwemdiploma is niet verplicht
  • Combineren met een barbecue? Het is allemaal mogelijk!

Voor hoeveel gasten is er plek?

  • Het strand biedt plaats voor 700 gasten

Enthousiast? Reserveer online!

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte locatie! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via tel. 0341 467 411 of de knop hieronder.

Vraag nu een offerte aan

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C