Voorstellingen op ons park

Van dolfijnenvoorstelling tot een spetterende presentatie bij de bijzondere Stellerzeeleeuwen: op elk moment van de dag worden er voorstellingen georganiseerd. De één heel magisch en de ander juist leerzaam. Maar natuurlijk is het vooral samen lachen, gieren en brullen. En met name dat laatste, dat is niet te missen… Laat de voorpret maar beginnen, want een overzicht van alle voorstellingen op het Dolfinarium vind je hier!

Psst! Op onze digitale plattegrond zie je precies hoe laat de voorstellingen beginnen.

Afbeelding bij Oceanica (try-outs)

Oceanica (try-outs)

Samen voor de oceaan: in deze nieuwe, magische dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal.

Afbeelding bij Avontureneiland en het magische amulet

Avontureneiland en het magische amulet

Ga mee op avontuur en ontmoet Marijn, die op een eiland woont tussen de Californische zeeleeuwen.

Afbeelding bij De Grote Snorrr

De Grote Snorrr

Een gigantische snor en een gewicht dat zwaarder is dan dat van een auto: we hebben het natuurlijk over de walrussen! Ontdek ze in deze verbazingwekkende en komische voorstelling.

Afbeelding bij Dolfijnendelta

Dolfijnendelta

In de Dolfijnendelta laten de dolfijnenverzorgers jou tijdens een educatieve presentatie zien hoe jonge en oude dolfijnen samen met elkaar leven op het Dolfinarium. Zie jij ze al springen?

Afbeelding bij Haaien en roggen

Haaien en roggen

Glad of een beetje stekelig: tijdens deze educatieve presentatie leer je alles over haaien en roggen. Kom jij ze ook bekijken?

Afbeelding bij Kleine Dolfijn

Kleine Dolfijn

In de voorstelling ‘Kleine Dolfijn’ gaan we samen op reis om de bruinvis te leren kennen. Duik jij met ons mee?

Afbeelding bij Sterk Werk

Sterk Werk

Grommend of brullend: hoe je het ook wilt noemen, de Stellerzeeleeuwen laten zonder twijfel wat van zich horen zodra je langsloopt. Wedden dat ze harder brullen dan jij?

Afbeelding bij Zeehonden

Zeehonden

Je vindt ze niet alleen in het Nederlandse Waddengebied, maar ook in het Dolfinarium! Deze presentatie over de grijze én gewone zeehonden leert je alles over hen. Hobbel jij met ons mee?

Voorstellingen op ons park

Van dolfijnenvoorstelling tot een spetterende presentatie bij de bijzondere Californische zeeleeuwen: op elk moment van de dag worden er voorstellingen georganiseerd. De één heel magisch en de ander juist leerzaam. Maar natuurlijk is het vooral samen lachen, gieren en brullen. En met name dat laatste, dat is niet te missen… Laat de voorpret maar beginnen, want een overzicht van alle voorstellingen op het Dolfinarium vind je hier!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Online tickets met korting

Koop nu jouw online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra voordeel via onze webshop

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C