Voorstellingen op ons park

Helaas zijn er door de nieuwe maatregelen geen voorstellingen zoals je van ons gewend bent, maar voor de dolfijnenvoorstelling Oceanica hebben we een uitzondering kunnen maken!

In beide looproutes krijg je toegang tot onze nieuwste voorstelling Oceanica. Je ontvangt een ticket voor een tijd en ingang voor de voorstelling in DolfijndoMijn. In Dolfijndomijn zijn de stoelen op 1,5 meter van elkaar gemarkeerd. Ons personeel begeleidt de bezoekers bij binnenkomst en vertrek en houdt toezicht dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Je kunt ruim voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn en alle bezoekers worden verspreid over vijf verschillende ingangen van de grote koepel. Wel zo’n veilig gevoel!

Bij de rest van de dieren worden er doorlopend voedersessies gehouden en de verzorgers vertellen je alle ins- en outs over de dieren terwijl jij ze allemaal van dichtbij op jouw looproute kunt bewonderen. Wedden dat jij bij thuiskomst kan vertellen over dolfijnen, zeeleeuwen, walrussen, haaien en roggen?

Psst! Op onze digitale plattegrond zie je precies hoe de looproutes langs alle dieren gaan.

Afbeelding bij Oceanica

Oceanica

Samen voor de oceaan: in deze nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal.

Afbeelding bij Slim Werk

Slim Werk

Lenig en vrolijk. Dat zijn ze zeker. Ze zijn de dierenverzorgers slim af. Kom jij ook kijken hoe ze dat doen?

Afbeelding bij De Grote Snorrr

De Grote Snorrr

Een gigantische snor en een gewicht dat zwaarder is dan dat van een auto: we hebben het natuurlijk over de walrussen! Ontdek ze in deze verbazingwekkende en komische voorstelling.

Afbeelding bij Dolfijnendelta

Dolfijnendelta

In de Dolfijnendelta laten de dolfijnenverzorgers jou tijdens een educatieve presentatie zien hoe jonge en oude dolfijnen samen met elkaar leven op het Dolfinarium. Zie jij ze al springen?

Afbeelding bij Haaien en roggen

Haaien en roggen

Glad of een beetje stekelig: tijdens deze educatieve presentatie leer je alles over haaien en roggen. Kom jij ze ook bekijken?

Afbeelding bij Kleine Dolfijn

Kleine Dolfijn

In de voorstelling ‘Kleine Dolfijn’ gaan we samen op reis om de bruinvis te leren kennen. Duik jij met ons mee?

Afbeelding bij Sterk Werk

Sterk Werk

Grommend of brullend: hoe je het ook wilt noemen, de Stellerzeeleeuwen laten zonder twijfel wat van zich horen zodra je langsloopt. Wedden dat ze harder brullen dan jij?

Afbeelding bij Zeehonden

Zeehonden

Je vindt ze niet alleen in het Nederlandse Waddengebied, maar ook in het Dolfinarium! Deze presentatie over de grijze én gewone zeehonden leert je alles over hen. Hobbel jij met ons mee?

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C