Dolfinarium dierenpaspoort

Op speurtocht door het park en meer leren over de bewoners van de zee en natuurbehoud en plastic soep! Met het dierenpaspoort van het Dolfinarium verken jij het hele park en beantwoord jij de quizvragen over alle dieren. Samen met je vriendjes, klasgenoten, broertjes en zusjes ga jij langs alle dieren in het park en word je uitgedaagd met spannende vragen. Het geheime woord kun je ontcijferen door het beantwoorden van de vragen in het paspoort.

Word oceaanbeschermer!

Het dierenpaspoort is een educatieve speurtocht, speciaal ontwikkeld voor kinderen (in de onderbouw) van de basisschool. Het dierenpaspoort is niet alleen heel leuk om te lezen, het maakt het dagje uit van de kinderen ook nog leerzamer. Door aan de slag te gaan met de vragen over de dieren zijn de kinderen interactief bezig met de informatie uit de dierenvoorstellingen en het dierenpaspoort.

Tijdens een dagje uit op het Dolfinarium worden de kinderen bewust van de natuur. Ze zien de dieren van heel dichtbij en leren over plasticsoep in de oceaan. Zo wordt iedereen bewust van de noodzaak van natuurbehoud.

Bij het Dolfinarium zeggen we wel ‘Ondek – Beleef – Verdiep’, want deze educatieve ontdekkingstocht langs alle dieren zorgt dat de kinderen zoveel leren dat ze aan het einde van de dag als heuse oceaanbeschermers naar huis gaan!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C