Oceanica: samen voor de oceaan!

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! In deze nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal. Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Bestel hier direct jouw tickets

De nieuwste voorstelling van het Dolfinarium

Heb jij de vorige dolfijnenvoorstelling Aquabella al gezien? Dan moet je nu zeker ook de nieuwste dolfijnenvoorstelling Oceanica komen bekijken! Oceanica is de hoofdvoorstelling van het Dolfinarium, en tevens één van de nieuwste voorstellingen van het Dolfinarium. Even spectaculair als Aquabella, maar nu met nog meer wetenswaardigheden over de dolfijnen en de wondere waterwereld van de zee. In deze nieuwe voorstelling laat jij je ongetwijfeld weer meeslepen door de indrukwekkende dolfijnen, de sfeervolle muziek en de intense band tussen dieren en verzorgers. En natuurlijk raak je niet uitverwonderd over de spectaculaire sprongen die deze prachtige dieren kunnen maken.

Educatie en natuurbescherming

Door middel van dierenvoorstellingen op het park wil het Dolfinarium kennis over de dieren en de natuur overdragen aan de bezoekers. Dolfinarium heeft gekozen voor een educatieve insteek voor Oceanica. In deze voorstelling leer je van alles over de dolfijnen: hun autonomie, hun gedrag en de bedreigingen in de natuur. Je leert over de natuurlijke vijanden van de dolfijn zoals de orka en de haai. Maar helaas is ook de mens met haar plastic vervuiling een grote bedreiging voor de dolfijnen. De plasticsoep in de oceaan wordt een steeds groter gevaar voor de gezondheid van alle zeedieren. De dieren raken verstrikt in het plastic of zien het plastic aan voor eten of een speeltje, en eten het op. Door mensen te inspireren voor de natuur, zullen zij de natuur ook beter gaan beschermen.

Dolfinarium. Ontdek – beleef – bescherm.

Onze passie voor onze dieren is wat ons dagelijks drijft. Deze voorstelling laat meer dan ooit de connectie tussen mens en dier zien.

‘Wij zorgen voor dolfijnen. De dolfijnen zorgen voor ons. Waar heb jij jouw connectie gevonden?

Een voorstelling die je niet mag missen. Misschien heb jij na deze voorstelling wel jouw connectie met deze dieren gevonden?

Tijd om zelf te spelen!

Na zo’n indrukwekkende dolfijnenvoorstelling als Oceanica willen jouw kinderen misschien wel even stoom afblazen in al onze speeltuinen. Of hebben jullie meer zin om van de waterglijbanen van Waterpret af te roetsjen? Psst, je kunt ook lekker relaxen bij Waterpret: neem een zonnebedje op de ligweide, terwijl jouw kinderen van de waterglijbanen afglijden. En voor de rustzoekers onder ons: met een heerlijke wandeling langs het strand en door de duinen in het Waddengebied kun je natuurlijk ook lekker uitwaaien om alle indrukken te laten bezinken. Er is voor ieder wat wils om jouw dagje Dolfinarium compleet te maken!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C