Abonnementen

Ben jij een fan van dolfijnen en andere zeezoogdieren of woon jij – in de buurt van- Harderwijk en zoek je een gelegenheid waar de kinderen lekker kunnen uitwaaien? Bekijk dan de mogelijkheden van een jaarabonnement, zodat naarmate je vaker komt, jouw gezins- of familie uitje naar het Dolfinarium ook nog eens een goedkoop dagje uit wordt. Voor het aanschaffen en/of verlengen van een Dolfinarium pas of familiepas kun je terecht bij de receptie van het Dolfinarium. Let op, dit is alleen mogelijk op dagen dat het Dolfinarium geopend is. Voor vragen over de abonnementen kun je contact opnemen via [email protected].

Spetterende voorstellingen, haaien aaien en bij mooi weer samen wel honderd keer van de waterglijbanen van Waterpret… En gedurende de dag nog wat leren over de onderwaterwereld ook. Kun jij er, net als wij, maar geen genoeg van krijgen? Naast de Dolfinariumpas is er ook een speciale Dolfinarium Familiepas om met je gezin onbeperkt* van het Dolfinarium te genieten. Zo beleef je samen telkens weer de mooiste avonturen.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je met een abonnement op het Dolfinarium ook nog eens korting in onze horecagelegenheden en winkels, de dichter bij dieren- programma’s én op toegang tot vele andere parken! Dolfinarium-abonnementen zijn een volledig kalenderjaar geldig.

TIP! Onbeperkt genieten van al het moois in Dolfinarium – kun je een mooier cadeau krijgen? En bijna net zo leuk als krijgen, is het geven! Stel je toch eens voor, een abonnement als magisch verjaardagscadeau… Verras jouw grootste dierenvriend met het mooiste cadeau van het jaar!

* Afhankelijk van onze openingsdagen. Wijzigingen onder voorbehoud.

Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

Dolfinariumpas - € 49,50

De Dolfinariumpas is een abonnement voor één persoon, waarmee je het hele kalenderjaar onbeperkt geniet van alle dieren en voorstellingen van het Dolfinarium. Ook krijg je met de Dolfinariumpas korting in onze horecagelegenheden en winkels én op toegang tot vele andere parken! De Dolfinariumpas kost € 49,50 per persoon. Je hebt dit er al uit met 2,5 bezoeken aan het Dolfinarium.

Dolfinarium Familiepas - € 175,-

Kunnen jouw kids maar geen genoeg krijgen van dolfijnen, zeeleeuwen, onze voorstellingen en speeltuinen? Met de Dolfinarium Familiepas genieten jullie met het hele gezin onbeperkt van het Dolfinarium. Dit familie-abonnement kost € 175,00 en is geldig voor maximaal twee volwassenen en maximaal vier kinderen van drie tot en met 21 jaar die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Je hebt de Familiepas er al uit met 1,5 bezoeken aan het Dolfinarium (op basis van 2 volwassenen en 4 kinderen).

Naast onbeperkt toegang zijn er meer voordelen!

Voordelen en voorwaarden Dolfinarium (Familie)pas

Op vertoon van de Dolfinarium (Familie)pas krijg je:

  • Een heel kalenderjaar lang onbeperkt toegang tot het Dolfinarium (tijdens reguliere seizoensopening);
  • 10% korting in restaurants en souvenirwinkels op het Dolfinarium;
  • Vijf keer korting op toegang tot het Dolfinarium voor een introducé;
  • Korting op diverse dierentuinen en pretparken.*

* De korting geldt in ieder geval het hele seizoen 2022. Het seizoen van de verschillende parken kan per park verschillen.

Voorwaarden bij de Dolfinarium (Familie)pas:
  • Korting op andere parken is alleen geldig in combinatie met en op vertoon van een abonnement en een kortingsbon. Elke pashouder van drie jaar en ouder krijgt zijn eigen kortingsbonnen.
  • De Dolfinarium Familiepas is geldig voor maximaal twee volwassenen en maximaal vier kinderen van drie tot en met 21 jaar die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang.
  • De kinderen moeten je eigen kinderen zijn. Daarom vragen we bij het afsluiten van een familie-abonnement om (een kopie van) legitimatie van beide ouders.
  • Voor ieder extra kind bij een Familiepas (vanaf 5 kinderen) betaal je € 15,00 per persoon extra.
Als abonnementhouder ontmoet je de dieren in het Dolfinarium van héél dichtbij – met korting

Wil jij onze dieren nóg beter leren kennen? Met de Dolfinarium (Familie)pas krijg je korting op al onze ‘dichter bij dieren’-programma’s!

Reserveren voor de interactieve programma’s met korting kan alleen per e-mail via [email protected]. Vermeld in de mail duidelijk je abonnementnummer en adresgegevens.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C