Bestel hier meteen jouw abonnement!

Abonnementen

Is jouw huidige abonnement verlopen? Neem contact op met [email protected] om jouw abonnement te verlengen. Helaas worden er op dit moment nog geen nieuwe abonnementen uitgegeven. Houd deze pagina in de gaten voor wijzigingen.

Met onze huidige abonnementhouders hebben wij via e-mail contact opgenomen hoe je als abonnementhouder een bezoek kunt reserveren en over de compensatie die wij bieden voor de gedwongen gesloten periode. Heb jij deze mail niet ontvangen of heb je een vraag hierover? Neem dan contact op met: [email protected] .

Spetterende voorstellingen, haaien aaien en samen wel honderd keer van de waterglijbanen… En gedurende de dag nog wat leren over de onderwaterwereld ook. Kun jij er, net als wij, maar geen genoeg van krijgen? Neem dan een abonnement! En ga een keer met je oma, een keer met je neef, een keer met je buurvrouw… Er is ook een speciale Dolfinarium Familiepas om met je gezin onbeperkt* van het Dolfinarium te genieten. Zo beleef je samen telkens weer de mooiste avonturen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je met een abonnement op het Dolfinarium ook nog eens korting in onze horecagelegenheden en winkels én op toegang tot vele andere parken! Dolfinarium-abonnementen zijn een volledig kalenderjaar geldig.

TIP! Onbeperkt genieten van al het moois in Dolfinarium – kun je een mooier cadeau krijgen? En bijna net zo leuk als krijgen, is het geven! Stel je toch eens voor, een abonnement als magisch verjaardagscadeau… Verras jouw grootste dierenvriend met het mooiste cadeau van het jaar!

* Afhankelijk van onze openingsdagen. Wijzigingen onder voorbehoud.

Uit welke abonnementen kan ik kiezen?

Dolfinariumpas - € 49,50

De Dolfinariumpas is een abonnement voor één persoon, waarmee je het hele kalenderjaar onbeperkt geniet van alle dieren en voorstellingen van het Dolfinarium. Ook krijg je met de Dolfinariumpas korting in onze horecagelegenheden en winkels én op toegang tot vele andere parken! De Dolfinariumpas kost € 49,50 per persoon. Je hebt dit er al uit met 2,5 bezoeken aan het Dolfinarium.

Dolfinarium Familiepas - € 175,-

Kunnen jouw kids maar geen genoeg krijgen van dolfijnen, zeeleeuwen, onze voorstellingen en speeltuinen? Met de Dolfinarium Familiepas genieten jullie met het hele gezin onbeperkt van het Dolfinarium. Dit familie-abonnement kost € 175,00 en is geldig voor maximaal twee volwassenen en maximaal vier kinderen van drie tot en met 21 jaar die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Je hebt de Familiepas er al uit met 1,5 bezoeken aan het Dolfinarium (op basis van 2 volwassenen en 4 kinderen).

Naast onbeperkt toegang zijn er meer voordelen!

Voordelen en voorwaarden Dolfinarium (Familie)pas

Op vertoon van de Dolfinarium (Familie)pas krijg je:

 • Een heel kalenderjaar lang onbeperkt toegang tot het Dolfinarium (tijdens reguliere seizoensopening);
 • 10% korting in restaurants en souvenirwinkels op het Dolfinarium;
 • Vijf keer korting op toegang tot het Dolfinarium voor een introducé;
 • Het hele seizoen* 50% korting op toegang tot …
  • Avonturenpark Hellendoorn;
  • Attractiepark Slagharen;
  • Oud Valkeveen;
 • Het hele seizoen €10,- korting op toegang tot …
  • Boudewijn Seapark (BE).

* De korting geldt in ieder geval het hele seizoen 2021. Het seizoen van bovenstaande parken kan per park verschillen.

Voorwaarden bij de Dolfinarium (Familie)pas:
 • Korting op andere parken is alleen geldig in combinatie met en op vertoon van een abonnement en een kortingsbon. Elke pashouder van drie jaar en ouder krijgt zijn eigen kortingsbonnen.
 • De Dolfinarium Familiepas is geldig voor maximaal twee volwassenen en maximaal vier kinderen van drie tot en met 21 jaar die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang.
 • De kinderen moeten je eigen kinderen zijn. Daarom vragen we bij het afsluiten van een familie-abonnement om (een kopie van) legitimatie van beide ouders.
 • Voor ieder extra kind bij een Familiepas (vanaf 5 kinderen) betaal je € 15,00 per persoon extra.
Als abonnementhouder ontmoet je de dieren in het Dolfinarium van héél dichtbij – met korting

Wil jij onze dieren nóg beter leren kennen? Met de Dolfinarium (Familie)pas krijg je korting op al onze ‘dichter bij dieren’-programma’s!

Reserveren voor de interactieve programma’s met korting kan alleen per e-mail via [email protected]. Vermeld in de mail duidelijk je abonnementnummer en adresgegevens.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C