Tickets

Op dit moment is het park gesloten, maar vanaf zaterdag 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021 zijn wij weer 2 weken in de kerstvakantie geopend.

Wat leuk dat je naar het Dolfinarium komt! Door de coronamaatregelen zijn er wel een paar dingen anders geregeld dan je normaal gewend was. We werken vanaf nu met een aangepast programma. Kijk voor meer informatie op nieuwe maatregelen. Voor een veilig en verantwoord bezoek met jouw gezin mogen we slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen in ons park. Het is daarom verplicht (ook voor abonnementhouders en als je al een entreebewijs hebt) je bezoek vooraf aan te melden.

Als je eenmaal een datum hebt gereserveerd, is het niet meer mogelijk om deze datum later om te boeken. Bedenk dus vooraf goed welke datum je wilt komen.

We begrijpen het als je nog vragen hebt. Kijk voor meer informatie op onze Vraag en antwoord – Veilig bezoek.

Wij wensen je veel plezier!

Entreetickets

Black Friday Ticket

Dolfinarium nog nooit zo voordelig als tijdens onze Black Friday actie van dit jaar! Reserveer hier vanaf 3 december een datum voor bezoek.

Koop hier jouw entreebewijs
Kassaprijs
2850
Onlineprijs
995 p.p.

Ik heb al een entreebewijs

Heb je al een entreebewijs gekocht of heb je een abonnement? Reserveer hier een datum voor jouw bezoek. Houd je entreebewijzen gereed. Let op: reserveer ook voor kinderen t/m 2 jaar en begeleiders!

Ik heb al een entreebewijs
000

Ik heb een kortingsbon

Heb je een kortingsbon met een promotiecode? Via deze pagina zie je precies hoe jij je bezoek reserveert. Let op: ook kinderen t/m 2 jaar en begeleiders hebben een (gratis) entreebewijs nodig!

Ik heb een kortingsbon met promotiecode
1425 p.p.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C