Tickets

Wat leuk dat je naar het Dolfinarium komt! Door de nieuwe coronamaatregelen zijn er wel een paar dingen anders geregeld dan je normaal gewend was. We werken vanaf nu met een aangepast programma. Kijk voor meer informatie op nieuwe maatregelen. Voor een veilig en verantwoord bezoek met jouw gezin mogen we slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen in ons park. Het is daarom verplicht (ook voor abonnementhouders en als je al een entreebewijs hebt) je bezoek vooraf aan te melden.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk tickets aan de kassa van het Dolfinarium te kopen. Vanwege de getroffen maatregelen hanteert het Dolfinarium daarom een actieprijs per periode:

  • Actieprijs van €18,50 voor alle tickets tot en met 17 juli 2020 ( jouw korting is €11 t.o.v. kassaprijs van  €29,50 p.p.)
  • Actieprijs van €21 voor alle tickets van 18 juli tot en met 23 augustus 2020 (jouw korting is €8,50 t.o.v. kassaprijs van €29,50 p.p.)

Tickets zijn op dit moment te reserveren tot en met 23 augustus 2020. Vanaf midden augustus zullen wij weer nieuwe tickets voor de periode erna beschikbaar maken.

Let op: als je eenmaal een datum hebt gereserveerd, is het niet meer mogelijk om deze datum later om te boeken. Bedenk dus vooraf goed welke datum je wilt komen.

We begrijpen het als je nog vragen hebt. Kijk voor meer informatie op onze Vraag en antwoord – Veilig bezoek.

Wij wensen je veel plezier!

Entreetickets

Ik heb nog geen entreebewijs

Weet jij al wanneer je langskomt? Koop hier direct je entreebewijzen. Let op: ook kinderen t/m 2 jaar en begeleiders hebben een (gratis) entreebewijs nodig!

Koop hier jouw entreebewijs
Kassaprijs
2850
Onlineprijs
1850 p.p.

Ik heb al een entreebewijs

Heb je al een entreebewijs gekocht of heb je een abonnement? Reserveer hier een datum voor jouw bezoek. Houd je entreebewijzen gereed. Let op: reserveer ook voor kinderen t/m 2 jaar en begeleiders!

Ik heb al een entreebewijs
000

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C