Dolfinarium – een heel bijzondere dierentuin

Het Dolfinarium is een wel heel speciaal dierenpark… Het is namelijk het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Bovendien is het Dolfinarium het enige dierenpark in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar  dolfijnen. Maak dat speciale oogcontact mee in OnderodieZee en  leer alles over de dieren in wel acht verschillende leuke, én educatieve dierenvoorstellingen!

Bij het Dolfinarium dompel je jezelf onder in de wondere waterwereld. In de educatieve dierenvoorstellingen ontmoet je betoverende tuimelaar  dolfijnen, brullende zeeleeuwen, kolossale walrussen en hobbelende zeehonden. Daarnaast hebben we vier heerlijke speeltuinen en de spetterende waterglijbanen van onze waterattractie Waterpret. Kortom: volop te doen, voor jong en oud.

Met korting naar het Dolfinarium?

Koop je tickets voor de speciale actieprijs van €16,95 p.p. Exclusief online via de button! Zien we je snel?

Bij het Dolfinarium willen we onze gasten een onvergetelijk dagje uit met elkaar bezorgen. Van een gezellige dag uit met het gezin of de hele familie, tot een geslaagd personeels- of teamuitje. Bij het Dolfinarium kan het allemaal! Onze werknemers zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben.

Missie en visie

Het Dolfinarium is niet zomaar een dierentuin. Wij zijn specialist op het gebied van zeezoogdieren en de onderwaterwereld, en gebruiken die kennis en ervaring om mens en natuur op een interactieve manier dichter bij elkaar te brengen. Zo bevorderen we de kennisoverdracht van de zeezoogdieren, het belang van natuurbehoud en zorg voor het milieu. Zodat onze bezoekers geïnspireerd raken door de natuur, want alleen dan kunnen zij hier beter zorg voor dragen. En dat is essentieel om onze mooie aarde te beschermen!

Dagje dierentuin met korting

Kom snel de wondere onderwaterwereld ontdekken! En dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

Bij het Dolfinarium krijg je altijd korting wanneer je je ticket online koopt. Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen, zoals groepskorting of seizoensaanbiedingen. Kom je vaker terug en wil je altijd goedkope entree? Dan is een van onze abonnementen iets voor jou! Daarmee krijg je bovendien korting op toegang tot verschillende andere dierentuinen, zoals Boudewijn Seapark, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Stichting Vogelpark Avifauna, en ook bij attractieparken, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, Neeltje Jans en Julianatoren.

Veelgestelde vragen

Krijg ik korting op de entreeprijs?

Bij het Dolfinarium krijg je altijd korting wanneer je je ticket online koopt. Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen, zoals groepskorting of seizoenaanbiedingen. Voor groepsreserveringen is het mogelijk een offerte op te vragen bij de afdeling reserveringen.

Wat kost een ticket voor het Dolfinarium normaal?

Een ticket kost aan de kassa €29,00 p.p. (in juli en augustus €30,00 p.p.). Online kan je tickets bestellen vanaf €21,50 p.p.* tot één dag voor bezoek.
*Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Kinderen tot en met 2 jaar gratis toegang.

Krijg je groepskorting?

Ja, we hebben groepstickets en korting voor groepen senioren en/of mindervaliden. Bekijk online de actuele prijzen per ticket: https://www.dolfinarium.nl/tickets/.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Kom jij ook snel naar het Dolfinarium?

Reserveer nu jouw bezoek en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C