Met korting naar de dierentuin? Kom naar het Dolfinarium

Voor wie op zoek is naar een onvergetelijk dagje uit, is een dagje dierentuin een goed idee. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. En een dagje dierenpark wordt natuurlijk nóg leuker, als je er met korting heen kunt! Wat dacht je van het Dolfinarium? Wij hebben altijd goedkope kaartjes voor je. Van alle dierentuinen in Nederland, geeft het Dolfinarium zelfs de beste aanbiedingen en het meeste korting op kaartjes. En met deze kortingskaartjes. Zo is je jullie dagje dierentuin niet alleen leuk voor jezelf/jullie zelf, maar ook voor je jullie portemonnee.

Dolfinarium – een heel bijzondere dierentuin

Het Dolfinarium is een wel heel speciaal dierenpark… Het is namelijk het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Bovendien is het Dolfinarium het enige dierenpark in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar  dolfijnen!

Bij het Dolfinarium dompel je jezelf onder in de wondere waterwereld. In verschillende dierenvoorstellingen ontmoet je betoverende tuimelaar  dolfijnen, brullende zeeleeuwen, kolossale walrussen en hobbelende zeehonden. Daarnaast hebben we vier heerlijke speeltuinen en de spetterende waterattractie Waterpret. Kortom: volop te doen, voor jong en oud.

Bij het Dolfinarium willen we onze gasten een onvergetelijk dagje uit met elkaar bezorgen. Van een gezellige dag uit met het gezin of de hele familie, tot een geslaagd personeels- of teamuitje. Bij het Dolfinarium kan het allemaal! Onze werknemers zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben.

Missie en visie

Het Dolfinarium is niet zomaar een dierentuin. Wij zijn specialist op het gebied van zeezoogdieren en de onderwaterwereld, en gebruiken die kennis en ervaring om mens en natuur op een interactieve manier dichter bij elkaar te brengen. Zo bevorderen we de kennisoverdracht van de zeezoogdieren, het belang van natuurbehoud en zorg voor het milieu. Zodat onze bezoekers geïnspireerd raken door de natuur, want alleen dan kunnen zij hier beter zorg voor dragen. En dat is essentieel om onze mooie aarde te beschermen!

Dagje dierentuin met korting

Kom snel de wondere onderwaterwereld ontdekken! En dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

Bij het Dolfinarium krijg je altijd korting wanneer je je ticket online koopt. Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen, zoals groepskorting of seizoensaanbiedingen. Kom je vaker terug en wil je altijd goedkope entree? Dan is een van onze abonnementen iets voor jou! Daarmee krijg je bovendien korting op toegang tot verschillende andere dierentuinen, zoals Boudewijn Seapark, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Stichting Vogelpark Avifauna, en ook bij attractieparken, waaronder Avonturenpark Hellendoorn, Neeltje Jans en Julianatoren.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C