Kom je ook een keertje langs?

Dolfinarium – het perfecte dagje uit in Gelderland

Op zoek naar een dagje uit in de buurt? Of ben je op vakantie in Gelderland of Flevoland, en wil je wat leuks gaan doen? Samen met je vriend, vriendin, kinderen of met de hele familie? Wat dacht je van een dag naar de dierentuin? Bijvoorbeeld het Dolfinarium in Harderwijk!

Een onvergetelijke dag... Bestel je hier!

Koop nu online jouw tickets met extra veel korting.

Koop hier jouw entreebewijs

Daarom een dagje uit naar het Dolfinarium

Blijf jij je ook altijd verbazen over de wondere wereld van de zee? Wij ook! Want ook al bestaat het Dolfinarium al meer dan vijftig jaar, we raken maar niet uitgepraat over hoe bijzonder de zee en haar bewoners zijn. En niet alleen exotische oceanen waar je tuimelaar dolfijnen vindt of ijskoude poolzeeën waar walrussen leven, maar ook onze eigen Noordzee – waar de bruinvis in het wild voorkomt. En die passie, die zie je terug in alles wat we doen. Want als dierentuin willen we dat jij als bezoeker naar huis gaat met net zoveel passie voor de onderwaterwereld als wij!

Wat is er te doen in het Dolfinarium?

Het Dolfinarium is de enige plek in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar dolfijnen. Zie hoe ze zwemmen in de Delta of ontdek een van de indrukwekkende voorstellingen. Maar als grootste zeezoogdierenpark van Europa hebben we natuurlijk nog veel meer dieren. Wat dacht je van Californische zeeleeuwen, en de gewone en de grijze zeehond? Of kom roggen en haaien aaien in het Roggenrif – als je durft…

Naast dierentuin is het Dolfinarium ook gewoon pret voor jong en oud. Is het mooi weer? Dan kun je je lol op in onze waterattractie Waterpret. En daarnaast hebben we nog vier speeltuinen waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en ravotten. Voor een écht onvergetelijk dagje uit, kun je zelfs het water in met onze dolfijnen of onze zeeleeuwen van dichtbij ontmoeten, ga met ze op de foto – of kom ontbijten met dolfijnen!

Centrale locatie

Of je nu uit de Randstad, het noorden of het zuiden van Nederland komt – Harderwijk is nooit ver weg. Het Dolfinarium is dus misschien wel de meest centraal gelegen dierentuin van Nederland. En blijf je wat langer? Dan zijn er volop mogelijkheden om te overnachten in de buurt. Bijvoorbeeld bij onderstaande accommodaties.

Een dagje Dolfinarium is daardoor ook prima te combineren met een ander uitstapje in de buurt! Overnachten kan bijvoorbeeld … Of… blijf slapen bij de dolfijnen! Zo is een dagje Dolfinarium extra goed te combineren met een ander uitstapje in de buurt.

Op zoek naar een goedkoop dagje uit in Gelderland?

Kom snel de wondere onderwaterwereld ontdekken! Bij het Dolfinarium krijg je korting wanneer je je ticket online koopt. Ook hebben we regelmatig extra aanbiedingen, zoals groepskorting of seizoensaanbiedingen. Kom je vaker? Met een abonnement heb je altijd goedkope toegang.

Koop nu je kaartjes met korting!

Openingstijden Dolfinarium

Het Dolfinarium is geopend van 15 februari t/m 25 oktober 2020. Natuurlijk zijn we ook open in de vakanties en op tussengelegen feestdagen! Bekijk hier onze openingskalender.

Route en adres

Kom jij ook naar het Dolfinarium? Het Dolfinarium is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kijk hier voor de route en parkeren.

Bezoekadres Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

Let op: ons adres is recent gewijzigd. Kent jouw navigatiesysteem ons nieuwe adres nog niet? Zoek dan op Strandboulevard Oost 1 in Harderwijk.

Follow Dolfinarium
on social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
On this moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C