Fotomoment combideal

Helaas zijn er dit jaar geen programma’s en fotomomenten meer mogelijk.

Nagenieten van een dagje Dolfinarium doe je natuurlijk door foto’s terug te kijken. Maar dat is pech: kom je thuis, blijkt die dolfijn op de foto net weer kopje onder te zijn gegaan. Of zie je alleen het puntje van de staart van je favoriete zeeleeuw. Of sta je zelfs geeneens op de foto. Waarom laat je niet een foto maken van jou samen met een dolfijn én een zeeleeuw? Dát is pas een bijzonder souvenir!

Voorwaarden fotomoment combideal

Aan beide fotomomenten zitten voorwaarden verbonden. Het is belangrijk dat je hieraan voldoet, omdat je anders niet deel kunt nemen.

  • Je kunt knielen/op je knieën zitten.
  • Je kunt zelfstandig zonder begeleiding twintig meter lopen naar de plek waar de foto gemaakt wordt. Ouders kunnen niet met deelnemende kinderen mee; de kinderen blijven wel in het zicht van toeschouwers.
  • Je gaat individueel op de foto; samen op de foto gaan, is niet mogelijk.
  • Het programma speelt zich buiten af. Voor het programma ga je met je schoenen door een voetenbak – trek dus niet je állerbeste schoenen aan.
  • Je bent minimaal 1 meter lang.
  • Dolfijnen en zeeleeuwen blijven wilde dieren en kunnen dus onvoorspelbaar reageren. Daarom word je begeleid door onze medewerkers. Het is belangrijk dat je altijd hun aanwijzingen opvolgt.
  • Neem je voucher geprint mee, scannen vanaf een mobiele telefoon kan niet! Op de dag zelf kies je bij het inwisselen van je voucher uit de beschikbare momenten een tijd om je foto te laten maken. Verzilver je voucher bij voorkeur vóór 12.00 uur bij souvenirwinkel De Grote Franjepoot.
  • Een fotomoment met een dolfijn én een zeeleeuw kost tijdelijk slechts € 28,00 in plaats van € 33,00. Heb je een abonnement? Dan krijg je ook nog eens € 2,80 korting – en betaal je dus maar € 25,20 per persoon! Deze prijs is exclusief parkentree; je hebt dus ook een geldig entreebewijs nodig.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C