Direct voordelig groepstickets bestellen?

Groepsuitje

Yes, het is zover: een dag eropuit met je hele familie, sportclub of scoutinggroep. En als je na een gezellige dag samen weer thuiskomt, hebben jullie ook nog eens iets geleerd. Want wie zegt dat leuk én leerzaam niet samengaan? In het Dolfinarium geniet je de hele dag van indrukwekkende voorstellingen, te gekke speeltuinen, heerlijke versnaperingen en educatieve ruimtes. Een leuk dagje dierentuin voor de hele groep. Want het Dolfinarium wordt pas écht onvergetelijk als je het samen beleeft. Zien we jullie snel?

Je kunt de entreetickets bestellen via onze reguliere webshop. Als jullie het dagje uit extra bijzonder willen maken neem dan contact op met [email protected]. Samen bekijken we wat er mogelijk is waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met alle richtlijnen en onze 1,5 meter werkwijze. Bekijk hieronder de standaard mogelijkheden voor groepen.

Er zijn twee soorten groepstickets:

Gemengde groepen

Familiedag? Excursie met je scoutinggroep? Of een sportief dagje uit met je club? Samen de onderwaterwereld ontdekken, daar wordt iederéén blij van! Kom dus samen naar het Dolfinarium en laat je verwonderen.

Voor groepen met minimaal vijftien personen, bestaande uit volwassenen en kinderen vanaf drie jaar, hebben we voordelige online groepstickets. Kinderen tot en met twee jaar hebben altijd gratis toegang.

Boek hier direct jouw groepstickets voor gemengde groepen

Alleen op zoek naar tickets? Bestel dan via de bovenstaande button. Voor een uitbreiding van jouw dag met bijvoorbeeld een ontvangst of een spetterende lunch vraag je hier een offerte aan. Kijk voor de mogelijkheden ook eens naar onze voorbeeldarrangementen.

Senioren en mindervaliden

Je bent nooit te oud om te leren. En ook nooit te oud voor een dolle dag Dolfinarium! Voor groepen met minimaal acht volwassenen van 65 jaar en ouder en/of mindervalide personen hebben we voordelige groepstickets. Eventuele noodzakelijke begeleiders mogen gratis mee naar binnen.

Iets minder goed ter been? Met speciale voorzieningen als aangepaste toiletten, brede paden en rolstoelverhuur is het Dolfinarium een van de meest rolstoelvriendelijke themaparken van Nederland. En uiteraard staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen.

Boek hier direct jouw groepstickets voor ouderen en/of mindervalide personen

Alleen op zoek naar tickets? Bestel dan via de bovenstaande button. Voor een uitbreiding van jouw dag met bijvoorbeeld een ontvangst of een spetterende lunch vraag je hier een offerte aan. Kijk voor de mogelijkheden ook eens naar onze voorbeeldarrangementen.

Rolstoel of scootmobiel huren

We hebben een beperkt aantal rolstoelen te huur tegen inworp van een munt van € 1,00. Of huur een scootmobiel voor € 5,00 (+ € 45,00 borg). Het is niet mogelijk om vooraf een scootmobiel of rolstoel te reserveren.

Hulphonden

Hulp- en geleidehonden in opleiding kunnen we niet toelaten op ons park. Volleerde geleidehonden zijn, in overleg en op vertoon van een erkenningscertificaat, wel welkom.

Maak jouw groepsuitje compleet

Wat is er mogelijk?

Van entree met een koffieontvangst tot een heerlijk diner. We bieden verschillende opties om jouw groepsbezoek compleet te maken. Tot in de puntjes denken we met je mee, maar om je een beetje op weg te helpen, hebben we een paar voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Zo zie je direct wat er mogelijk is!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C