Dichter bij zeeleeuwen

In plaats van koning van de jungle, zijn onze Californische zeeleeuwen de koning van de – je raadt het al – zee. En bovendien brullen ze bijna net zo hard als de leeuwen op het land. Dat maakt ze misschien wel de stoerste dieren van het Dolfinarium. En je kunt ze hier ook nog eens van wel heel dichtbij meemaken. Hoe? Met het programma Dichter bij zeeleeuwen! Een herinnering voor het leven, samen met je familie of vrienden. Waar wacht je nog op?

Tijdens het programma in het Zotte Zeeleeuwentheater sta je oog in oog met onze zeeleeuwen. De verzorger vertelt jullie alles over hoe de dieren leven en verzorgd worden. En jij voelt je een echte verzorger als je leert hoe je zelf contact maakt met onze zeeleeuwen. Natuurlijk mag je ze ook aanraken en gaan jullie ermee op de foto. Dus bereid je maar voor op een natte kus – die trouwens ook nog een beetje naar vis ruikt…

Als deelnemer van ‘Dichter bij zeeleeuwen’ dien je Nederlands of Engels te verstaan. As a participant of ‘Closer to sea lions’ you need to understand Dutch or English.

Reserveer nu!

Het programma Dichter bij zeeleeuwen

Het interactieve programma Dichter bij zeeleeuwen geeft je een exclusief kijkje in het leven en de verzorging van de zeeleeuwen in het Zotte Zeeleeuwentheater. Je leert alles over de Californische zeeleeuw en gaat er natuurlijk ook mee op de foto! In totaal ben je zo’n twintig minuten bij de zeeleeuwen; het volledige programma duurt ongeveer een halfuur. Deelname kost € 40,00 per persoon. Heb je een abonnement? Dan krijg je € 4,00 korting – en betaal je dus maar € 36,00 per persoon! Deze prijs is exclusief parkentree; je hebt dus ook een geldig entreebewijs nodig.

Bekijk ook onze andere ‘Dichter bij dieren’-programma’s!

Voorwaarden Dichter bij zeeleeuwen

Voor onze medewerkers en verzorgers staat veiligheid voor mens en dier altijd voorop. Daarom zijn er voorwaarden voor deelname.

Twijfel je of deelname mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op! Mail naar [email protected] of bel 0341 – 467 460.

Leeftijd

Het Dichter bij zeeleeuwen-programma is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Voor de veiligheid van deelnemende kinderen, dienen kinderen tot en met twaalf jaar altijd begeleid te worden door een deelnemende en betalende volwassene (achttien jaar of ouder). Hieronder verstaan wij één begeleider per twee kinderen. Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk: beleef deze unieke ervaring samen met jouw kind of kleinkind! Dat zal jullie nog lang bijblijven…

Taal en begrip / Language and understanding

Voor de veiligheid van mens en dier is het belangrijk dat je aanwijzingen direct kunt opvolgen. Het programma wordt standaard aangeboden in het Nederlands en kan optioneel in het Engels worden gegeven. Elke deelnemer dient dan ook Nederlands of Engels te spreken en te verstaan; vertalen langs de kant is geen optie.

For your own safety and that of our animals, it is important that you can follow instructions immediately. The default language of the program is Dutch – an English program is available. It is therefore mandatory to speak and understand either Dutch or English – any other languages or the use of a translator are not an option.

Entreebewijs

Bij de kosten voor het programma is een ticket tot het park niet inbegrepen. Op reguliere openingsdagen is dus ook een geldig entreebewijs vereist om deel te nemen aan het programma. Dit kun je online bestellen.

Mobiliteit

Om aan dit programma mee te doen, dien je zelfstandig (zonder begeleiding) te kunnen lopen.Kun je dit niet (zelf)? Dan kunnen we de veiligheid van jou en van onze dieren niet garanderen en is deelname aan het programma helaas niet mogelijk.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Online tickets met korting

Koop nu jouw online tickets voor seizoen 2020 en profiteer van extra voordeel via onze webshop

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C