Waterpret

De komende weken is Waterpret nog even gesloten in verband met de huidige maatregelen.

Denk jij dat je net zo goed kunt spetteren als onze zeeleeuwen, net zo hard door het water glijdt als een dolfijn, of net zo ver water kan spuiten als onze walrussen? Laat maar zien dan! Onze waterattractie Waterpret is een speeltuin waar kleine* én grote waterratten zich als een vis in het water voelen.

Ga samen van de dubbele glijbaan, of roetsj door de kronkelende baan. De echte durfals kunnen hun geluk niet op, want sinds vorig seizoen is Waterpret nóg sneller en spannender! Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’, of glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus!

En wil je liever niet het water in? Kom dan lekker zonnebaden op de ligweide of drink een verfrissend drankje op het terras van restaurant Zandhapper.

Bij Waterpret vind je ook toiletten en omkleedruimtes. Neem dus zeker je zwemspullen mee naar het Dolfinarium. Toch je badpak vergeten? Niet getreurd! Koop gewoon een nieuwe in souvenirwinkel De Grote Franjepoot. Zwemkleding is namelijk wel verplicht wanneer je van Waterpret wilt genieten.

* Waterpret is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Openingstijden

Waterpret is alleen open met mooi weer. De actuele openingstijden vind je hier.

Ook zo'n zin om te spetteren?

Waterpret is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop snel jouw tickets online

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C