Dagje uit naar het Dolfinarium

Wil je een dagje uit, maar weet je niet waar naartoe? Wat dacht je van het Dolfinarium! Een heerlijk uitstapje om samen te beleven – met vrienden of met het hele gezin. Trek er lekker op uit in eigen land – het Dolfinarium is centraal gelegen en dus altijd dichtbij! De perfecte plek voor een uitje met de hele familie. Komen jullie snel langs?

Waarom een dagje uit naar het Dolfinarium?

Het Dolfinarium is het perfecte dagje weg voor jong en oud. Maak kennis met Californische zeeleeuwen of zeehonden uit de Noordzee, maar ook met logge walrussen en vrolijke dolfijnen. Bezoek onze indrukwekkende voorstellingen en leer alles over onze dieren in de educatieve ruimtes Haaibaai en DolfijnBrein. En voor een écht onvergetelijke dag uit, kun je zelfs het water in met onze dolfijnen of onze zeeleeuwen van dichtbij ontmoeten.

 

Dolfinarium: een goedkoop dagje uit

Op zoek naar een aanbieding voor jullie dag uit? Koop je je kaartjes online, dan is een dag naar het Dolfinarium niet alleen een leuk uitstapje voor jezelf, maar óók voor je portemonnee.  Helemaal met deze geweldige kortingsactie. Nu tijdelijk entree van €29.50(kassaprijs) nu voor 16.95!
Bovendien hoef je dan niet in de rij te staan bij de kassa, en kun je dus in één keer doorlopen naar jouw favoriete bewoner van de zee!

Kom jij ook langs?

Entree van € 29.50 voor € 16.95!

Wacht niet langer en klik op deze link.

Een dagje uit met het gezin; ook als het regent?

Dolfinarium, Ontdek – Beleef – Verdiep

In ons themapark staat de onderwaterwereld centraal. En dat zie je terug in de kennis en passie die we hebben voor de zee en alles wat daarin leeft. Educatie staat bij ons centraal en brengen we aan alle bezoekers over door middel van de voorstellingen, met de parkborden en in educatieve ruimtes.

Oceanica: samen voor de oceaan!

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! In deze indrukwekkende, educatieve dolfijnenvoorstelling in staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal. Terwijl je lekker droog binnen zit leer je meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Want tegenwoordig is niet alleen de orka, maar ook plasticsoep een vijand van de dolfijn… Doe jij met ons mee?

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Bekijk hier onze binnenlocaties. Heerlijk om te schuilen voor een regenbui of even op te warmen. Benieuwd wat er nog meer te beleven valt? Ontdek onze dieren.

Bezoek de binnenlocatie Onder Odiezee; Jouw eigen interactie met dolfijnen en walrussen

Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Je raakt de dieren bijna aan. Het is dat er alleen nog maar een glaswand tussen zit… De dieren genieten op hun beurt van alle aandacht die ze van jou krijgen. Dus schrik niet als de dolfijnen en walrussen op je afkomen, want deze dieren houden van het contact met jou!

Een bijzondere plek om zelf te communiceren met dolfijnen en walrussen. Vind ook jouw connectie met deze bijzondere dieren! En, zeg eens eerlijk, geeft dit jou ook niet een beetje een geluksgevoel?

Spelen en doen

Het Dolfinarium is een dierentuin, maar naast dieren bewonderen is er nog veel meer te doen! Geef de krabben te eten in de Krabbenkust, of steek je hand in het water bij de roggen en haaien – durf jij dat aan? Bij mooi weer is onze waterattractie Waterpret open, dus neem zeker je zwemspullen mee. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens vier speeltuinen waar je heerlijk kunt klimmen, klauteren en ravotten. In het Dolfinarium is dus altijd wat te doen!

Openingstijden Dolfinarium

Het Dolfinarium is tm 30 oktober 2022 dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00. Bekijk hier onze openingskalender.

Route en adres

Kom jij ook naar het Dolfinarium? Je dag begint al bij de reis ernaartoe. Het Dolfinarium is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kijk hier voor meer informatie over de route en parkeren.

Bezoekadres Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C