Kom jij ook langs in de voorjaarsvakantie?

Kom langs in de voorjaarsvakantie en profiteer van een mooie korting!

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben we een mooie Voorjaarsdeal. Online kaartjes worden verkocht voor slechts €18,50 p.p.

Openingstijden

  • In de eerste week van de voorjaarsvakantie is het park geopend op woensdag 14, zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024, van 10:00 tot 17:00 uur.
  • In de tweede week van de voorjaarsvakantie is het park geopend van maandag 19 februari tot en met zondag 25 februari 2024, van 10:00 tot 17:00 uur.

Kom jij ook langs in jouw voorjaarsvakantie?

Waterpret opening

Waterpret is in de voorjaarsvakantie gesloten.

Starttijden voorstellingen

Bij de entree van het Dolfinarium ontvang je het tijdschema van de verschillende presentaties.

Adres, route & parkeren

Je vindt ons op de Zuiderzeeboulevard 22 in Harderwijk. De blauwe koepel is al van veraf te spotten, maar jouw route vanaf huis plan je alvast hier. De parkeerplaats is een kleine 10 minuutjes lopen van het park.

Vragen

Heb je onze veel gestelde vragen al bekeken? Staat jouw antwoord hier niet tussen? Neem dan voor vragen gerust contact met ons op via [email protected] of op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 0341- 467 467

Voorjaarsvakantie in het Dolfinarium

Ontdek de bijzondere waterwereld van heel dichtbij. Juist nu in de voorjaarsvakantie. Nu heel voordelig!

Samen met jouw hele familie een dagje weg in de voorjaarsvakantie? Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de magische onderwaterwereld! Ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen en beleef een uniek dagje uit met het gezin.

Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen, waaronder de educatieve presentatie met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College en de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica. Of sta oog in oog met dolfijnen en walrussen bij de glaswand in Onderodiezee. Een heerlijk dagje met elkaar in in het voorjaarszonnetje met de opkomende krokusjes of gewoon lekker even uitwaaien!

Profiteer van de Voorjaarsdeal!

Waarom kom je naar het Dolfinarium in de voorjaarsvakantie?

  • Het Dolfinarium is een unieke dierentuin, waar je bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden van héél dichtbij kunt bewonderen. Durf jij de haaien en roggen te aaien?
  • De overdekte en interactieve presentatie met onze Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College, waar jij even student bent en je leert over de fysieke – en gedragseigenschappen van deze bijzondere diersoort.
  • In 4 binnen locaties zie je dolfijnen, walrussen, Californische Zeeleeuwen en haaien & roggen. Je bent ook van harte welkom in één van onze warme restaurants!
  • In de voorjaarsvakantie koop je een voordelig kaartje van €18,50 p.p. Je profiteert daarmee van €10,50 korting per ticket ten opzichte van de kassaprijs (Koop het kaartje wel de dag voor bezoek, want boeken op de dag van bezoek is duurder: dan kost een kaartje €24,50 p.p.). Boek hier.

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Ontdek, beleef en verdiep in onze educatieve dierentuin in het midden van Nederland. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen. En als je nog niet genoeg hebt geleerd in alle voorstellingen duik je toch nog even de 2 educatieve ruimtes in? De kinderen kunnen na al dit moois zich lekker uitleven in 4 stoere speeltuinen. Wat een dag, er valt zoveel te beleven!

Afbeelding bij Oceanica

Oceanica

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… In de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal. Leer meer over de natuurlijke én onnatuurlijke bedreigingen van de dolfijn, want plastic soep is een groot probleem voor alle zeedieren!

Afbeelding bij Zeeleeuwen College

Zeeleeuwen College

Neem plaats in de collegebanken van het Zeeleeuwen College en heb een persoonlijke kennismaking met onze Californische zeeleeuwen. Laat jij je ook verrassen door deze verrassende, educatieve presentatie?

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C