Kom jij ook langs in de voorjaarsvakantie?

Openingstijden

  • In de voorjaarsvakantie van 19 februari t/m 6 maart dagelijks open van 10:00 tot 17:00.
  • Er gelden maatregelen.

Kom jij ook langs?

Waterpret opening

Waterpret is in de voorjaarsvakantie gesloten.

Starttijden voorstellingen

Bij de entree van het Dolfinarium ontvang je het tijdschema van de verschillende presentaties.

Adres, route & parkeren

Je vindt ons op de Zuiderzeeboulevard 22 in Harderwijk. De blauwe koepel is al van veraf te spotten, maar jouw route vanaf huis plan je alvast hier. De parkeerplaats is een kleine 10 minuutjes lopen van het park.

Vragen

Heb je onze veel gestelde vragen al bekeken? Staat jouw antwoord hier niet tussen? Neem dan voor vragen gerust contact met ons op via [email protected] of op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 0341- 467 467

Yes! Het Dolfinarium mag weer open!

Het Dolfinarium mag weer open! Na lange tijd mag je er weer lekker op uit met de kinderen. Kom jij deze voorjaarsvakantie genieten van de dieren in het voorjaarszonnetje? Laat de kinderen lekker uitrazen in één van onze speeltuinen en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen. Een dag vol plezier, daar zijn we allemaal aan toe.

Een dagje Dolfinarium in de voorjaarsvakantie

  • Bij het Dolfinarium kun je bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, haaien en roggen van heel dichtbij kunt bewonderen.
  • Weer of geen weer, bij het Dolfinarium is er altijd genoeg te beleven. Geniet in het voorjaarszonnetje bij de Steller zeeleeuwen en schuil tijdens een regenbuitje in Onder Odiezee of het Roggenrif.
  • In de voorjaarsvakantie koop je voordelig je kaartjes voor €19,95 p.p. Je profiteert daarmee van ruim €8,50 korting per ticket ten opzichte van de kassaprijs.

Een uniek voorjaarsuitje, wil jij dat ook? Bestel je tickets hier!

Afbeelding bij Oceanica

Oceanica

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! In deze nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal.

Afbeelding bij Educatieve ruimtes

Educatieve ruimtes

Er is genoeg te leren op het Dolfinarium. Ben je na het zien van alle voorstellingen nóg niet uitgeleerd? Neem eens een kijkje in één van onze educatieve ruimtes.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C