Volg een college met Californische zeeleeuwen in het Zeeleeuwen College!

Ooit het oorverdovende gebrul van een harembaas in een zeeleeuwenkolonie gehoord? En heb je al eens het grote verschil tussen hem en zijn harem – vrouwen gezien? Volg dan nu een zeeleeuwencollege bij de Californische zeeleeuwen en neem plaats in de collegezaal! Beleef deze nieuwe, educatieve voorstelling, die je dichter bij de natuur brengt!

Californische zeeleeuwen in het wild leven vaak in kolonies van wel duizenden dieren. In het Dolfinarium leven 5 Californische zeeleeuwen: een harembaas en vier harem – dames. Jij wordt voorgesteld aan onze ‘kolonie in het klein’ van het Dolfinarium en gaat alles leren over de Californische zeeleeuwen en hun natuurlijke eigenschappen en gedrag.

Interactief, en verrassend educatief

Samen met de Californische Zeeleeuwen van het Dolfinarium heb jij een interactief college, dat je nooit meer zult vergeten. Laat deze bijzondere dieren jou inspireren en verrassen. Door hun imposante aanwezigheid, hun gebrul, de mogelijkheid deze dieren van dichtbij te kunnen zien – en door die dikke speklaag van zo dichtbij te zien – zo dichtbij dat je het gevoel hebt dat je de vetlaag bijna kunt voelen- wordt het verrassend leuk!

In de educatieve presentatie in het Zeeleeuwencollege leer je op een inspirerende manier over de dieren! De verzorgers tonen de fysieke- en gedragseigenschappen van de Californische Zeeleeuwen, zoals de dieren ook in de natuur leven. Kom kennis maken met onze Californische Zeeleeuwen in het Dolfinarium en verdiep je kennis.

Dat wordt ongetwijfeld een mooie, persoonlijke kennismaking met de Californische Zeeleeuwen van het Dolfinarium. En misschien ervaar jij ook dat een college in de schoolbanken nog veel leuker is dan je van tevoren had bedacht!

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep.

Ontdek, beleef en verdiep jouw kennis in deze bijzondere nieuwe, educatieve voorstelling in het Dolfinarium! Laat jij je ook inspireren door de natuur van deze bijzondere diersoort?

Benieuwd naar deze nieuwe voorstelling?

Het Zeeleeuwen College is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Kom jij ook snel naar het Dolfinarium?

Reserveer nu jouw bezoek en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C