Ontdek alles over de Californische zeeleeuw in het Zeeleeuwen College!

Ooit het oorverdovende gebrul van een harembaas in een zeeleeuwenkolonie gehoord? En heb je al eens het grote verschil tussen hem en zijn harem – vrouwen gezien? Volg dan nu een zeeleeuwencollege bij de Californische zeeleeuwen en neem plaats in de collegezaal! Beleef deze nieuwe, educatieve voorstelling, die je dichter bij de natuur brengt!

Californische zeeleeuwen leven in het wild vaak in kolonies van wel duizenden dieren. In het Dolfinarium leven 5 Californische zeeleeuwen: een harembaas en vier harem – dames. Jij wordt voorgesteld aan onze ‘kolonie in het klein’ van het Dolfinarium en gaat alles leren over de Californische zeeleeuwen en hun natuurlijke eigenschappen en gedrag.

Interactief, en verrassend educatief

Tijdens dit interactieve college demonstreren de Californische zeeleeuwen hun fysieke- en gedragseigenschappen zoals de dieren ook in de natuur leven. Laat deze bijzondere dieren jou inspireren en verrassen met hun imposante aanwezigheid en gebrul, terwijl de verzorgers je met grote passie alles vertellen over dit fascinerende zeezoogdier.

Dat wordt ongetwijfeld een bijzondere kennismaking met de Californische Zeeleeuwen van het Dolfinarium. En misschien ervaar jij ook dat een college in de schoolbanken nog veel leuker is dan je van tevoren had bedacht! Een les om nooit meer te vergeten.

Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Verdiep.

Ontdek, beleef en verdiep jouw kennis in de nieuwste educatieve voorstelling in het Dolfinarium! Laat jij je ook inspireren door de natuur van deze bijzondere diersoort?

Benieuwd naar deze nieuwe voorstelling?

Het Zeeleeuwen College is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C