Dolfinarium, jouw spetterende uitje voor de voorjaarsvakantie!

Eindelijk voorjaarsvakantie, een fijne kleine winterbreak voor de kinderen! Maar na een paar dagen bank hangen, is het heerlijk om jouw kinderen even lekker uit te laten razen in de buitenlucht! Misschien komen zelfs de krokusjes al uit de grond. Kom jij ook in de voorjaarsvakantie naar het Dolfinarium?

Het Dolfinarium is een unieke dierentuin. Het is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen. En de kinderen kunnen na al dit moois zich lekker uitleven in 4 stoere speeltuinen.

Waarom kom je naar het Dolfinarium in de voorjaarsvakantie?

  • Het Dolfinarium is een unieke dierentuin, waar je bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, haaien en roggen van heel dichtbij kunt bewonderen.
  • Bij het Dolfinarium zie je veel dieren in de buitenlucht.
  • Het Dolfinarium is een gevarieerd park met een centrale ligging in Nederland.
  • In de voorjaarsvakantie koop je een voordelig kaartje van €21 p.p. Je profiteert daarmee van €7,50 korting per ticket ten opzichte van de kassaprijs.

Een uniek voorjaarsuitje, wil jij dat ook? Bestel je tickets hier!

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij!

Het Dolfinarium is de enige plek in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar dolfijnen. Zie hoe ze zwemmen in de Dolfijnendelta of ontdek een van de indrukwekkende voorstellingen. Maar als grootste zeezoogdierenpark van Europa hebben we natuurlijk nog veel meer dieren. Wat dacht je van walrussen, Californische zeeleeuwen, en de gewone zeehond en de grijze zeehond? Of bewonder de roggen en haaien in het Roggenrif.

In ons themapark staat de onderwaterwereld centraal. En dat zie je terug in de kennis en passie, die we hebben voor de zee en alles wat daarin leeft. Educatie staat centraal in onze voorstellingen en educatieve ruimtes Dolfijnbrein en Haaibaai. We zeggen niet voor niets: Dolfinarium, Ontdek – Beleef – Bescherm

Oceanica: samen voor de oceaan!

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! In deze nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal. Laat je meeslepen door de indrukwekkende dolfijnen, de sfeervolle muziek en de intense band tussen dieren en verzorgers. En natuurlijk raak je niet uitverwonderd over de spectaculaire sprongen die deze prachtige dieren kunnen maken. Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Doe jij met ons mee?

Beleef Onder Odiezee

In deze onderwaterruimte kom je wel heel dichtbij de dolfijnen en walrussen. Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Je raakt de dieren bijna aan. Het is dat er alleen nog maar een glaswand tussen zit… De dieren genieten op hun beurt van alle aandacht die ze van jou krijgen. Dus schrik niet als de dolfijnen en walrussen op je af komen, want deze dieren houden van het contact met jou!

Een uniek én veilig dagje uit voor het gezin!

We hebben er alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus, die wij sinds maart 2020 hebben getroffen.

Openingstijden Dolfinarium

In de voorjaarsvakantie zijn wij op 13 en 14 februari en 20 tot en met 28 februari 2021 van 10.00-17.00 uur geopend.

Geniet een hele dag van de bijzondere dieren en speel in een van de vele speeltuinen.

Kom langs, maar reserveer wel van tevoren je entreetickets.

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium

Buchen Sie Ihren Besuch!

Buchen Sie jetzt Ihren Besuch für die Saison 2022 und entdecken Sie die wunderbare Wasserwelt hautnah!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C