Dolfinarium, het spetterendste winterse uitje in de kerstvakantie!

De kerstboom is opgetuigd en alle kerstinkopen zijn geregeld. Het wordt weer een gezellig samenzijn met jouw gezin en familie. En wil je er ook even samen uit met al dat binnen zitten? Kom lekker een frisse neus halen tijdens de kerstvakantie in het Dolfinarium en ontdek de wondere waterwereld in winterse sferen van heel dichtbij.

Voor al onze trouwe bezoekers hebben wij goed nieuws, want de Californische Zeeleeuwen zijn weer te bewonderen in het Zeeleeuwentheater!

Waarom kom je naar het Dolfinarium in de kerstvakantie?

  • Het Dolfinarium is een unieke dierentuin, waar je bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, haaien en roggen van héél dichtbij kunt bewonderen.
  • In 4 binnenlocaties zie je dolfijnen, walrussen, Californische Zeeleeuwen en haaien & roggen. Je bent ook van harte welkom in één van onze warme restaurants!
  • Het Dolfinarium is een gevarieerd park met een centrale ligging in Nederland.
  • In de kerstvakantie koop je een voordelig kaartje van €19,95 p.p. (vergeleken met een kaartje in de zomer). Je profiteert daarmee van €8,55 korting per ticket ten opzichte van de kassaprijs.

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen. En de kinderen kunnen na al dit moois zich lekker uitleven in 4 stoere speeltuinen.

Een uniek winters uitje, wil jij dat ook? Bestel je tickets hier!

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij!

Het Dolfinarium is de enige plek in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar dolfijnen. Zie hoe ze zwemmen in de Delta of ontdek een van de indrukwekkende voorstellingen. Maar als grootste zeezoogdierenpark van Europa hebben we natuurlijk nog veel meer dieren. Wat dacht je van walrussen, Californische zeeleeuwen, en de gewone zeehond en de grijze zeehond? Of bewonder de roggen en haaien in het Roggenrif.

In ons themapark staat de onderwaterwereld centraal. En dat zie je terug in de kennis en passie, die we hebben voor de zee en alles wat daarin leeft. Educatie staat centraal in onze voorstellingen en educatieve ruimtes Dolfijnbrein en Haaibaai. We zeggen niet voor niets: Dolfinarium, Ontdek – Beleef – Verdiep.

Kom lekker binnen!

De educatieve voorstelling van de Californische zeeleeuwen is weer terug in het Zeeleeuwentheater. De voorstelling ‘Slim Werk‘ is een superleuke, leerzame voorstelling met Californische Zeeleeuwen, die in het overdekte theater iedereen aan het lachen maakt. Want deze vrolijke dieren zijn hun verzorgers soms te snel af. In ieder geval zorgen de verzorgers ervoor dat jij na de voorstelling alle belangrijke feitjes over deze bijzondere diersoort kent!

Neem plaats in het warme DolfijnDomijn en geniet van de indrukwekkende en leerzame dolfijnenvoorstellng Oceanica. Kruip mee in de huid van de dolfijn en leer over haar evolutie, anatomie, gedrag en natuurlijke en onnatuurlijke vijanden in de zee. En wil je zelf voelen hoe haaien & roggen aanvoelen? Ga dan mee naar het overdekte Roggenrif en aaien deze dieren. Stoer hoor! En vergeet tenslotte Onder Odiezee niet te bezoeken:

Beleef Onder Odiezee

Ook Onder Odiezee is een warme binnenlocatie. In deze onderwaterruimte kom je wel heel dichtbij de dolfijnen en walrussen. Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Je raakt de dieren bijna aan. Het is dat er alleen nog maar een glaswand tussen zit… De dieren genieten op hun beurt van alle aandacht die ze van jou krijgen. Dus schrik niet als de dolfijnen en walrussen op je af komen, want deze dieren houden van het contact met jou

Openingstijden Dolfinarium

In de kerstvakantie zijn wij van zaterdag 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023 (met uitzondering van 25 en 31 december 2022 en 1 januari 2023) van 10.00-17.00 uur geopend!

Geniet een hele dag van de bijzondere dieren en speel in een van de vele speeltuinen.

Boek hier jouw unieke kerstvakantie - uitje!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C