Slim Werk – Ontdek de vrolijke, educatieve voorstelling met Californische zeeleeuwen

Ga mee op avontuur tijdens deze leerzame voorstelling met de Californische zeeleeuwen! De verzorgers nemen jou mee op een bijzondere ontdekkingsreis langs deze speciale diersoort. Je zult je gaan verwonderen over deze snelle dieren, hun grote, stoere harembaas en je leert alles over de sterke snorharen en warme speklaag van de dieren.

Als je zeeleeuwen hoort brullen, weet je meteen waarom ze zeeleeuwen heten.

Tijdens de voorstelling krijg je meteen een kijkje in het leven van deze prachtige dieren. Je leert meer over de bijzondere sprongen die zij kunnen maken, hoe gemakkelijk zij zich door het water voortbewegen én hoe zij visjes vangen in het donker. Ben je al nieuwsgierig?

Wist je dat zeeleeuwen in een groep leven die bestaat uit een mannetje met tot wel 30 vrouwtjes? De grote baas is dus een behoorlijke charmeur.. Californische zeeleeuwen zijn snelle, lenige dieren, die iedereen altijd weten te verrassen. Bekijk het allemaal in deze vrolijke voorstelling!

De Californische Zeeleeuwen zijn met de educatieve voorstelling ‘Slim Werk’ weer in het Zeeleeuwentheater te zien. Kom jij ze in het echt bekijken?

Benieuwd naar de voorstelling?

'Slim Werk' is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C