Dolfinarium, het spetterendste winterse uitje voor de kerstvakantie!

De kerstboom is opgetuigd en alle kerstinkopen zijn geregeld. Het wordt weer een gezellig samenzijn met jouw gezin en familie. En dan is het tijd om er met elkaar op uit te gaan! Zouden de eerste kerstvlokjes al uit de lucht vallen? Kom lekker een frisse neus halen tijdens de kerstvakantie in het Dolfinarium en ontdek de wondere waterwereld in winterse sferen van heel dichtbij.

Het Dolfinarium is een unieke dierentuin. Het is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen. En de kinderen kunnen na al dit moois zich lekker uitleven in 4 stoere speeltuinen.

Waarom kom je naar het Dolfinarium in de kerstvakantie?

  • Het Dolfinarium is een unieke dierentuin, waar je bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, haaien en roggen van héél dichtbij kunt bewonderen.
  • Bij het Dolfinarium zie je veel dieren in de buitenlucht.
  • Het Dolfinarium is een gevarieerd park met een centrale ligging in Nederland.
  • In de kerstvakantie koop je een voordelig kaartje van €19,95 p.p. Je profiteert daarmee van €8,55 korting per ticket ten opzichte van de kassaprijs.

Een uniek winters uitje, wil jij dat ook? Bestel je tickets hier!

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij!

Het Dolfinarium is de enige plek in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar dolfijnen. Zie hoe ze zwemmen in de Delta of ontdek een van de indrukwekkende voorstellingen. Maar als grootste zeezoogdierenpark van Europa hebben we natuurlijk nog veel meer dieren. Wat dacht je van walrussen, Californische zeeleeuwen, en de gewone zeehond en de grijze zeehond? Of bewonder de roggen en haaien in het Roggenrif.

In ons themapark staat de onderwaterwereld centraal. En dat zie je terug in de kennis en passie, die we hebben voor de zee en alles wat daarin leeft. Educatie staat centraal in onze voorstellingen en educatieve ruimtes Dolfijnbrein en Haaibaai. We zeggen niet voor niets: Dolfinarium, Ontdek – Beleef – Bescherm

Beleef Onder Odiezee

In deze onderwaterruimte kom je wel heel dichtbij de dolfijnen en walrussen. Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Je raakt de dieren bijna aan. Het is dat er alleen nog maar een glaswand tussen zit… De dieren genieten op hun beurt van alle aandacht die ze van jou krijgen. Dus schrik niet als de dolfijnen en walrussen op je af komen, want deze dieren houden van het contact met jou

Een uniek én veilig dagje uit voor het gezin!

We hebben er alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus, die wij sinds maart 2020 hebben getroffen.

Openingstijden Dolfinarium

In de kerstvakantie zijn wij van 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021 (met uitzondering van 25 en 31 december 2020 en 1 januari 2021) van 10.00-17.00 uur geopend!

Vanwege de recente overheidsmaatregelen is de nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica op dit moment helaas niet te bezoeken. Onze dolfijnen zijn te bewonderen bij de Dolfijnendelta en in Onder Odiezee. Alle andere dierenvoorstellingen zijn wel te zien.

Mede door de coronamaatregelen kunnen wij op dit moment eten en drinken alleen als ‘take-away’ aanbieden.

Geniet een hele dag van de bijzondere dieren en speel in een van de vele speeltuinen.

Kom langs, maar reserveer wel van tevoren je entreetickets.

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C