Ontmoet jij straks een dolfijn?

Wanneer?

  • Deelname In het water -programma’s: vanaf mei 2023
  • Boeken programma’s: vanaf april 2023 (data zijn nu nog niet bekend)

Prijzen

  • Het ‘In het water’-programma kost €80,00 per persoon.
  • Entreeticket is niet inbegrepen.
  • Heb je een abonnement? Dan krijg je €8,00 korting. Wil je gebruikmaken van deze korting? Stuur een mailtje naar [email protected]

Voorwaarden

  • Om deel te nemen aan het programma moet je voldoen aan de gestelde voorwaarden.

  • Er wordt geen geld retour gegeven als mensen niet voldoen aan de voorwaarden maar wel hebben gereserveerd.

Reserveren

  • Wanneer je aan alle voorwaarden voldoet kan je jouw plekje voor het ‘In het water’-programma boeken!

  • Bij onvoorziene omstandigheden of bij minder dan vier deelnemers kan het zijn dat we het programma moeten annuleren. In overleg met jou stellen we dan een nieuwe datum vast.

Vragen

  • Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen over het ‘In het water’-programma. Stuur dan een mailtje naar [email protected]

In het water bij dolfijnen

Om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten, hoef je helemaal niet ver te reizen. Dat kan gewoon in eigen land! Met het interactieve ‘In het water’-programma sta je letterlijk oog in oog met deze intelligente zeezoogdieren. De verzorger, die onze dolfijnen als geen ander kent, vertelt je alles over hoe ze leven, wat ze eten en hoe ze verzorgd worden. Stap jij met je waadbroek binnenkort bij ons het water in?

Ben je op zoek naar een uniek programma voor een familiedag of uitje met het gezin? Boek dan nu deze speciale ervaring! En combineer dit programma met een heerlijke dag lang ontdekken van de wondere waterwereld met bijzondere zee (zoog) dieren als dolfijnen, walrussen, bruinvissen, zeeleeuwen, zeehonden en haaien en roggen.

Over het ‘In het water’-programma

Het programma wordt gegeven aan groepen van maximaal acht personen, zodat zowel de dieren als de deelnemers alle aandacht krijgen. Voordat je het water in gaat, krijg je instructies van de verzorger en trek je een waadbroek aan om je eigen kleding droog te houden. De waadbroek gaat gewoon over je eigen kleding heen. Zwemkleding is dus niet nodig!

Zwemmen met dolfijnen is bij het Dolfinarium niet mogelijk. Maar juist doordat je in het Dolfinarium niet zwemt met de dolfijnen, is er extra veel contact tussen mens en dier. Je mag de dieren wel aanraken. In totaal sta je zo’n twintig minuten in het water bij de dolfijnen; het volledige programma duurt ongeveer een uur.

Tijdens het programma worden er géén foto’s gemaakt. Toeschouwers kunnen vanachter de glaswand, op afstand foto’s maken. Er is geen speciale locatie gereserveerd voor het maken van foto’s. Het glas kan, door het zoute water, minder helder zijn.

Om deel te mogen nemen aan het ‘In het water’-programma moet je voldoen aan de voorwaarden.

Boek nu!

Wil jij je alvast voorbereiden op deze bijzondere ontmoeting? Doe dan alvast hier wat kennis op over de tuimelaardolfijn!

Voorwaarden

Om deel te nemen aan onze interactieve programma's dien je te voldoen aan de voorwaarden. Je leest ze hier!

Educatieve ruimtes

Als leergierige ontdekkingsreiziger kun jij jouw geluk niet op. Ontdek Dolfinarium's educatieve ruimtes het DolfijnBrein en de Haaibaai.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C