Educatieve presentatie over onze zeehonden

Zin om je even in het Waddengebied te wanen? Aan de rand van een prachtige natuurlijke plas krijg je uitleg over de zeehonden die in het Nederlandse waddengebied leven. Deze educatieve voorstelling over zeehonden gaat over de gewone zeehonden en de grijze zeehonden (of kegelrobben). Ben jij ook zo benieuwd? Kom kijken!

Zeehonden zijn roofdieren

Deze dieren zijn misschien iets minder vriendelijk dan hun naam doet vermoeden… Wist je al dat gewone zeehonden en de grijze zeehonden de grootste roofdieren in Nederland zijn? Met de leerzame presentatie bij het Zeehondenzand krijg je dit allemaal mee: zeehonden eten vis, maar de grijze zeehonden soms ook zelfs bruinvissen en vogels.

De zeehonden hobbelen naar je toe!

Weet je waarom zeehonden hobbelen en bobbelen? Door hun korte vinnen hobbelen alle zeehonden op hun buik naar je toe. Als ze aan de kant aangekomen zijn rollen ze het water in. Zeehonden zie je vaak op het land genieten van de zon. Die hebben ze ook echt nodig. De vitamine D die ze uit de zon halen hebben zij nodig voor een mooie vacht.

Kom zelf ook ontspannen genieten van het zonnetje bij deze educatieve voorstelling en waan je in het Waddengebied. Zien we je daar?

Benieuwd naar de presentatie?

De presentatie met zeehonden is vrij toegankelijk voor alle bezoekers op ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C