Educatieve presentatie over dolfijnen in de Dolfijnendelta

Wow, daar springt een dolfijn! Oeeeh, daar springen er twee tegelijk… Er valt hier zoveel tegelijk te zien! Hier laten de dolfijnenverzorgers jou in een educatieve voorstelling zien hoe jonge en oude dolfijnen samen met elkaar leven op het Dolfinarium.

Springende dolfijnen, verzorgers aan het werk met de dolfijnen en al die dolfijnen ook nog eens van héél dichtbij, je ziet het allemaal in het uitgestrekte gebied van de Dolfijnendelta. Laat je verrassen in de Dolfijnendelta, het natuurlijke leefgebied van de dolfijnen. Waai lekker uit tijdens een wandeling rondom deze enorme plas en geniet samen met de dolfijnen die zich als een vis in het water voelen!

Jonge en oude dolfijnen in de Dolfijnendelta

Wist je dat onze oudste dolfijn Honey wel 55 jaar is en dat onze zorg en passie voor onze dieren en het dierenwelzijn op het Dolfinarium ertoe leidt dat onze dolfijnen ouder worden dan dolfijnen in het wild? Dus onze jongste dolfijn James, die nu 5 jaar oud is, heeft nog een heel leven voor zich!

Verrijking van de dieren

Van natuurlijke vijanden als haaien en orka’s tot aan plasticsoep: we vertellen je van alles over de dolfijnen, ons onderzoek en de natuurlijke en onnatuurlijke vijanden in de zee. Mentale uitdaging van onze dieren noemen wij ‘verrijking’. De verzorgers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week vol passie voor onze dieren klaar. Alle mentale uitdaging die onze dierenverzorgers aan de dieren geven, levert veel plezier bij hen op. Een grote groep verzorgers laat je zien hoe intensief zij dagelijks met de dieren bezig zijn en maken er samen met de springende dolfijnen een fantastische educatieve presentatie van.

Benieuwd naar de presentatie?

De presentatie in de Dolfijnendelta is vrij toegankelijk voor alle bezoekers op ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2022 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C