De voorstelling ‘Sterk Werk’ – Ontdek de Stellerzeeleeuwen

Grommend of brullend: hoe je het ook wilt noemen, de Stellerzeeleeuwen op het Dolfinarium zijn super stoer en laten zonder twijfel wat van zich horen zodra je langsloopt. Wedden dat ze harder brullen dan jij? Ontdek het in deze leerzame presentatie!

Wat zie je tijdens deze voorstelling?

Tijdens deze educatieve presentatie laten de sterke, maar vooral bijzondere dieren zien hoe ze stoeien, spelen, spetteren en vissen vangen. De verzorger neemt je mee op een leerzame ontdekkingsreis en leert jou in 10 minuten meer over hun leefomgeving en gedrag in de natuur. Wist je bijvoorbeeld dat Stellerzeeleeuwen met hun gevoelige snorharen precies aanvoelen waar een lekker hapje vis zwemt? Ja, zelfs door de stroming van het water. Knap hè?

Meer leren, ook over vijanden…

Stellerzeeleeuwen zijn échte roofdieren, maar hebben zelf ook een aantal vijanden. Waar ze door de orka vaak zelf gezien worden als lekker hapje, komen ze helaas ook regelmatig verstrengeld in visnetten van de visserij. Of wat dacht je van plastic dat in de zee terecht gekomen is? Kom langs en ontdek hoe wij (en jij) bijdragen aan het verminderen van de plasticsoep!

Benieuwd naar de presentatie?

Sterk Werk is vrij toegankelijk voor alle bezoekers op ons park!

Koop hier jouw tickets

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C