Herfstvakantie in het Dolfinarium

Het wordt kouder en de blaadjes vallen weer van de bomen: het is herfst! Ondanks dat er spetters uit de lucht vallen, zwemmen de spetters ook nog op het park rond. In het Dolfinarium beleef je daarom tijdens de herfstvakantie een heerlijk dagje uit!

Laat je verbazen door de vrolijke dieren en leukste presentaties.In de Onder Odiezee krijg je een uniek kijkje onder water bij walrussen en dolfijnen. En heb jij de prachtige voorstelling met dolfijnen al bezocht? Dan is dit jouw kans! Onder het dak van het DolfijndoMijn zit jij namelijk lekker droog. Maar ook in het Zeeleeuwentheater kun jij nog net wat langer van de zomer genieten: de voorstelling heeft namelijk een tropisch tintje!

Opwarmen kan natuurlijk in één van onze fijne restaurants. Hier bestel je namelijk een heerlijke kop koffie of warme chocomel. Honger? Ook dan zit jij daar helemaal op jouw plek. Met de heerlijke gerechten en lekkere snacks loop jij met een goed gevulde buik over het park.

Ontdek het spiksplinternieuwe DolfijnBrein

Wil jij alle ins en outs weten over dolfijnen? Dat kan! In september is namelijk het DolfijnBrein geopend. Hier leer je meer over het lichaam, het gedrag én de verzorging van dolfijnen. Bekijk de verschillende thema’s en neem een duik in het leven van dolfijnen. Ook liggen er verschillende objecten die je kunt bewonderen.

Daarnaast hangt er een mooi eerbetoon aan de geliefde tuimelaar dolfijn Skinny. Skinny arriveerde in 1968 in het Dolfinarium en overleed in 2017 op 55-jarige leeftijd. In de bijna 50 jaar dat Skinny in het Dolfinarium verbleef hebben miljoenen bezoekers haar kunnen bewonderen en heeft zij velen geïnspireerd om bij te dragen aan het behoud van de natuur. Nu heeft haar skelet een mooie, prominente plek gekregen in het DolfijnBrein.

Herfstachtig griezelen met Wallyween

Kom in de herfstvakantie griezelen in het Dolfinarium! Van 13 oktober t/m 28 oktober* vier je namelijk Happy Halloween samen met Wally de Walrus en zijn vriendjes van de zee. De AvondUur is omgetoverd tot Heksenzaal, versierd in Halloween-stijl, waarbij de pompoenen en strobalen uiteraard niet ontbreken! Natuurlijk kun je zoals altijd de hele dag genieten van de dieren, voorstellingen en speeltuinen. Maar er is nog veel meer:

* De locatie van de Heksenzaal is op zaterdag 27 oktober gesloten i.v.m. een partij. De aangepaste activiteiten zullen op deze dag niet doorgaan.

Een spetterende herfstvakantie beleef je in het Dolfinarium!

Het nieuwste DolfijnBrein, Wallyween én de mooiste zeezoogdieren: in het Dolfinarium is zó veel te beleven.

Bestel nog snel de laatste tickets voor dit seizoen