Dolfinarium, een uniek uitje in jouw herfstvakantie!

De blaadjes vallen van de bomen, en jij wilt er een dagje uit om een frisse neus te halen? En zoek je eens wat anders met een dagje uit? Vier je herfstvakantie in het Dolfinarium en ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij!

Het Dolfinarium is een unieke dierentuin. Het is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Bij ons ontmoet je bruinvissen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Bovendien is het Dolfinarium het enige dierenpark in Nederland waar je oog in oog komt te staan met tuimelaar dolfijnen. Een heerlijk dagje uit, met afwisseling van lekker buiten en binnen zijn. Na een dagje Dolfinarium kan jij je vrienden alles over het leven in de zee vertellen!

Het Dolfinarium is een middelgroot dierenpark waar jonge gezinnen genieten van een bijzonder dagje uit. Het Dolfinarium is:

  • Een unieke dierentuin met bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen en walrussen
  • Een dierentuin waar je alle dieren altijd van heel dichtbij kunt bewonderen
  • Meerdere dieren in de buitenlucht met voldoende binnen locaties om lekker op te warmen
  • Een gevarieerd park dat gevestigd is in Harderwijk, met een centrale ligging in Nederland

Bestel hier direct jouw tickets

Ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij

In het Dolfinarium kom je dichter bij de dieren dan je ooit zou durven dromen. Er zijn meerdere voorstellingen, waarin je je onderdompelt in de wonderlijke wereld van dolfijnen, zeeleeuwen of walrussen. Binnen, in de onderwaterruimte Onder Odiezee heb je direct contact met dolfijnen en walrussen en raak je ze van achter de glaswand bijna aan! Zelfs bij de roggen en haaien kun je met je neus bovenop deze bijzondere dieren staan. In het Dolfinarium ontdek je niet alleen de dieren, in het Dolfinarium belééf je de dieren.

Meisje met walrus

Oceanica: samen voor de oceaan!

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! In deze nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal. Leer meer over dolfijnen en hun soortgenoten in de natuur én word je bewust van al hun bedreigingen. Samen beschermen we de oceaan. Want tegenwoordig is niet alleen de orka, maar ook plasticsoep een vijand van de dolfijn… Doe jij met ons mee?

Dolfinarium, Ontdek – Beleef – Bescherm

In ons themapark staat de onderwaterwereld centraal. En dat zie je terug in de kennis en passie die we hebben voor de zee en alles wat daarin leeft. Educatie staat bij ons centraal en brengen we aan alle bezoekers over door middel van de voorstellingen, met de parkborden en in educatieve ruimtes.

Een uniek én veilig dagje uit voor het gezin!

We hebben er alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus, die wij sinds maart 2020 hebben getroffen.

Zoveel te beleven

Alle dieren ontdek je dus van heel dichtbij. Tegelijkertijd is het Dolfinarium zoveel méér dan een dierentuin. Het is een echt outdoor-park, er zijn volop speeltuinen en we hebben voor de zomerse dagen zelfs een waterspeeltuin met eigen strand. In het overzichtelijke park is bovendien genoeg plek om te relaxen en hebben we verschillende kiosken met ruime keuze aan eten en drinken. Jouw bezoek aan het Dolfinarium wordt gegarandeerd een uniek herfstuitje!

In het Dolfinarium is dus van alles te doen: bereid je bezoek alvast goed voor. De voorpret begint hier!

Openingstijden Dolfinarium

In de herfstvakantie 2021 zijn wij van 16 tot en met 31 oktober 2021 iedere dag geopend van 10.00 t/m 17.00 uur.

Wil jij ook naar het Dolfinarium in de herfstvakantie?

Het Dolfinarium is alle dagen van de herfstvakantie geopend.

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C