Meer informatie of reserveren?

Kinderfeestje

Kom jij je kinderfeestje vieren in het Dolfinarium? Kijk samen met al je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag naar spetterende dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, roetsj wel honderd keer – of nóg vaker – van de glijbaan en ontdek wie van jullie de grootste durfal is. Want durf jij je hand in het water te steken om een haai te aaien?

Jouw kinderfeestje is naast leuk ook nog eens superleerzaam: je leert alles over onze bijzondere dieren en de mysterieuze onderwaterwereld. Hoe cool is het als jullie elkaar aan het eind van de dag álles kunnen vertellen over het beschermen van de oceaan? En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we natuurlijk ook nog de waterattractie Waterpret. Neem dus je zwemspullen mee!

Verjaardagsarrangement

Kom jij ook jouw verjaardag vieren in het Dolfinarium? Voor € 18,00 per kind krijgen jij en je vriendjes een dierenpaspoort met speurtocht door het park en een snacklunch met frites, snack, SiSi No Bubbles en een snoepzakje. En jij als jarige wordt extra in het zonnetje gezet: je krijgt een leuke verjaardagsbutton en als enige mag jij op de foto met een zeeleeuw! Liever op de foto met een dolfijn? Dat kan ook, voor € 1,05 extra.

Voorwaarden verjaardagsarrangement

  • De prijs van het arrangement (€ 18,00) geldt alleen voor kinderen tot en met 12 jaar.
  • De groep moet bestaan uit minimaal 6 kinderen.
  • Ouders en begeleiders betalen een gereduceerd tarief van € 15,50 per persoon voor alleen een entreeticket. Het is mogelijk om een afhaalvoucher voor een snacklunch (€ 5,65 per persoon) bij te bestellen.
  • Verjaardagsfeestjes zijn alleen te reserveren op reguliere openingsdagen.
  • Voor het fotomoment moet de jarige zelfstandig kunnen lopen en minimaal 1 meter lang zijn. Kijk hier voor alle voorwaarden.

Enthousiast?

Boek dan gelijk jouw kinderfeestje! Zo weet je zeker dat we nog een plekje op jouw verjaardag vrij kunnen maken.

Ga snel naar het reserveringsformulier

Voorpret!

Kun jij niet wachten tot de dag van je kinderfeestje? Download alvast onze kleurplaat!

Ook hebben we twee verjaardagsuitnodigingen voor je klaarstaan. Zo kun je meteen al jouw vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Download ze hier:

 

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C