Kinderfeestje

Kom jij je kinderfeestje vieren in het Dolfinarium? Bekijk samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes alle dierenvoorstellingen zoals met spetterende dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, roetsj wel honderd keer – of nóg vaker – van de glijbaan in de speeltuinen en ontdek wie van jullie de grootste durfal is. Want durf jij je hand in het water te steken om een haai te aaien?

Jouw kinderfeestje is naast leuk ook nog eens super leerzaam: je leert alles over onze bijzondere dieren en de mysterieuze onderwaterwereld. Samen met jouw vriendjes de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica in de grote koepel beleven? Hoe cool is het als jullie elkaar aan het eind van de dag álles kunnen vertellen over het beschermen van de oceaan?

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we natuurlijk ook nog de waterattractie Waterpret. Ben jij jarig in het voorjaar en in de zomer en is de temperatuur hoger dan 20 graden Celcius? Of vier je je verjaardag liever met mooi weer? Neem dan ook je zwemspullen mee. Samen met je vriendjes alle dieren bekijken én van de waterglijbanen afroetsjen, wat ben jij een geluksvogel!

Verjaardagsarrangement

Kom jij ook jouw verjaardag vieren in het Dolfinarium? Voor € 18,45 per kind krijgen jij en je vriendjes een dierenpaspoort met speurtocht door het park en een snacklunch met frites met mayonaise, pakje Capri-Sun en een snack (keuze uit kroket, kaassoufflé of frikandel) en jij als jarige wordt extra in het zonnetje gezet!

Voorwaarden verjaardagsarrangement

  • De prijs van het arrangement (€ 18,45 per persoon) geldt alleen voor basisschoolkinderen tot en met 12 jaar;
  • De groep moet bestaan uit minimaal 6 en maximaal 12 kinderen;
  • Ouders en begeleiders betalen een gereduceerd tarief van € 19,50 per persoon voor alleen een entreeticket. Het is mogelijk om een afhaalvoucher voor een snacklunch (€7,50 per persoon) bij te bestellen;
  • Voor de snacklunch ontvang je een snackvoucher, waarmee je als groep de mogelijkheid hebt om op eigen gelegenheid snacklunch af te halen. Afhaaltijd en afhaal locatie worden besproken bij aankomst;
  • Waterpret is open met mooi weer. De actuele openingstijden vind je hier;
  • Verjaardagsfeestjes zijn alleen te reserveren op reguliere openingstijden.

Enthousiast?

Boek dan meteen jouw kinderfeestje! Zo weet je zeker dat we nog een plekje op jouw verjaardag vrij kunnen maken.

Ga snel naar het reserveringsformulier

Dolfinarium uitnodigingskaarten!

De voorpret in aanloop naar het feestje is natuurlijk het grootst. Kun jij niet wachten tot de dag van je kinderfeestje? Download alvast onze kleurplaat!

Ook hebben we twee verjaardagsuitnodigingen voor je klaarstaan. Zo kun je meteen al jouw vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen. Download ze hier:

Nog een keer terug naar het Dolfinarium?

Na een leuk kinderfeestje op het Dolfinarium wil je natuurlijk nog wel een keertje terug naar het Dolfinarium. Met je ouders en broers of zussen op een volgend familie- uitje of misschien wel met je klasgenoten op schoolreisje. Het Dolfinarium heeft leuke mogelijkheden voor een leuke en educatieve programma’s voor een schoolreisje met de basisschool.

Veelgestelde vragen

Wat zit er inbegrepen bij de entree?

Inbegrepen

Inbegrepen bij de entree zijn toegang tot het park, alle voorstellingen & presentaties, de speeltuinen, het strand en de attractie Waterpret (mits geopend).

Voorstellingstijden

De voorstellingstijden hangen onder meer af van de weersomstandigheden en de verwachte drukte. Hierdoor wisselen de tijden van de diverse voorstellingen iedere dag. Hoe laat de verschillende voorstellingen beginnen is daarom pas op de dag van jullie geplande bezoek bekend. Bij de kaartcontrole ontvangen jullie een plattegrond met het tijdenschema. Alvast bekijken waar de voorstellingen zijn kan via onze digitale plattegrond. Voorstellingen / presentaties zijn op eigen gelegenheid te bezoeken.

Waterpark Waterpret

Waterpark Waterpret heeft een waterspeeltoestel en waterglijbanen voor verschillende leeftijden (vanaf 3 jaar). Waterpret is bij buitentemperaturen van 20 ℃ of hoger (onder voorbehoud) geopend. Uiteraard onder toezicht van Dolfinariummedewerkers. Desondanks vragen we jullie om de leerlingen onder toezicht van de begeleiders bij Waterpret te laten spelen. Bij Waterpret is zwemkleding verplicht. Omkleedruimtes en toiletten zijn aanwezig.

Ik heb een andere vraag

Neem eens een kijkje op onze webpagina met de meest gestelde vragen.

Mocht je op de webpagina geen antwoord vinden op je vraag, neem dan gerust contact op met de afdeling reserveringen: [email protected]

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C