Groepsuitje

Yes, het is zover: een dagje weg met alle kinderen, je hele familie, de sportclub of de scoutinggroep. En als je na een gezellige dag samen weer thuiskomt, hebben jullie ook nog eens iets geleerd. Want wie zegt dat leuk én leerzaam niet samengaan? Op het Dolfinarium zie je namelijk dolfijnen, walrussen én zeeleeuwen in één dag! En leer je vanalles over deze bijzondere dieren.

Je geniet namelijk de hele dag lang van indrukwekkende dierenvoorstellingen – waaronder de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica-, te gekke speeltuinen, heerlijke versnaperingen en educatieve ruimtes. En op een zomerse dag ga je ook nog eens met zijn allen van de waterglijbanen van Waterpret! Het Dolfinarium is daarom de ideale locatie voor jouw familiedag of jouw dagje uit met een grote groep mensen. En het Dolfinarium wordt pas écht onvergetelijk als je het samen beleeft. Zien we jullie snel?

Ben je op zoek naar een groepsuitje voor scholen? Voor groepen van de basisschool – het schoolreisje –  en excursies voor de middelbare school bieden wij educatieve lesprogramma’s en goedkope tarieven. Klik hier voor een overzicht van alle groepsuitjes.

Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw gezelschap

Alleen entree vanaf 15 betalende personen

Wil je voor je groep alleen maar entreetickets boeken voor een dagje Dolfinarium? Entreetickets voor gezelschappen vanaf 15 betalende personen kun je gemakkelijk via de gele knop online bestellen.

Wil je entree combineren met een van de horeca mogelijkheden gebruik dan het reserveringsformulier.

Alleen entree. Boek voordelig je groepstickets!
Mindervaliden en seniorengroepen, vanaf 8 betalende personen

Mindervalide-/seniorengroepen groter dan 8 (betalende) personen, profiteren van het voordelige groepstarief.

Noodzakelijke begeleiders betalen het begeleiderstarief van €12,50 per persoon op de dag zelf bij de kassa’s van het park. ‘Noodzakelijk’ betekent voor het Dolfinarium dat een bezoeker, met een permanente handicap, zonder begeleiding het park niet of niet goed kan betreden (met een maximum van één noodzakelijke begeleider per betalende mindervalide bezoeker). Extra begeleiders betalen de groepsprijs.

Wil je voor je groep alleen maar entreetickets boeken voor een dagje Dolfinarium? Entreetickets voor mindervaliden- en seniorengroepen vanaf 8 betalende personen kun je gemakkelijk via de gele knop online bestellen.

Benieuwd naar wat het Dolfinarium allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij onze mogelijkheden met voorbeelden van arrangementen. Maak jij jouw groepsuitje vanaf 15 betalende personen compleet met een heerlijk kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch? Vul dan het reserveringsformulier in.

Boek je ook horeca mogelijkheden dan regel je gelijk het tarief voor de begeleiders.

Alleen entree.
Boek voordelig je groepstickets!
Bekijk hier alle mogelijkheden voor jouw groep.

 

Horeca mogelijkheden voor gezelschappen vanaf 15 betalende personen

Groepen groter dan 15 (betalende) personen, profiteren van een voordelig groepstarief. Benieuwd naar wat het Dolfinarium allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij onze mogelijkheden via de gele knop. Maak jij jouw groepsuitje compleet met een heerlijke lunch of leerzame rondleiding? Vul dan het reserveringsformulier in.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor jouw groep. Bekijk hier onze mogelijkheden met voorbeelden van arrangementen.

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel personen kan ik een horeca arrangement boeken?

Horeca arrangementen zijn beschikbaar voor gezelschappen vanaf 15 betalende personen.

Kinderen van 0 tm 2 jaar hebben gratis toegang tot het park en eten gratis mee (tellen ook niet mee voor de arrangementen).

In welke locatie kan ik terecht voor een ontvangst en/of lunch?

Reserveringen inclusief ontvangst en/of lunch zijn op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid van locatie.

Wij ontvangen het gezelschap voor een ontvangst en/of lunch op de afgesproken tijd in één van de locaties.

Exacte locatie voor ontvangst en/of lunch is beschikbaar op de dag zelf bij de entree van het park.

Waar kan ik mijn afhaalarrangement afhalen?

Informatie over afhaaltijd en -locatie is beschikbaar op de dag zelf bij de entree van het park.

Afhaalvouchers kunnen tot 1 uur voor sluitingstijd van het park worden ingeleverd.

De boeker dient de afhaalvouchers zelf uit te delen aan gasten uit het gezelschap.

Wat zit er inbegrepen bij de entree?

Inbegrepen

Inbegrepen bij de entree zijn toegang tot het park, alle voorstellingen & presentaties, de speeltuinen, het strand en de attractie Waterpret (mits geopend).

Voorstellingstijden

De voorstellingstijden hangen onder meer af van de weersomstandigheden en de verwachte drukte. Hierdoor wisselen de tijden van de diverse voorstellingen iedere dag. Hoe laat de verschillende voorstellingen beginnen is daarom pas op de dag van jullie geplande bezoek bekend. Bij de kaartcontrole ontvangen jullie een plattegrond met het tijdenschema. Alvast bekijken waar de voorstellingen zijn kan via onze digitale plattegrond.

Voorstellingen / presentaties zijn op eigen gelegenheid te bezoeken. Uitzondering hierop is de dolfijnenvoorstelling ‘Oceanica’.  Op drukke dagen geven wij  meestal een adviestijd voor deze voorstelling. Wij houden hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met tijden van eventuele bijgeboekte extra’s of vertrek.

Waterpark Waterpret

Waterpark Waterpret heeft een waterspeeltoestel en waterglijbanen voor verschillende leeftijden (vanaf 3 jaar). Waterpret is bij buitentemperaturen van 20 ℃ of hoger (onder voorbehoud) geopend. Uiteraard onder toezicht van Dolfinariummedewerkers. Desondanks vragen we jullie om de kinderen onder toezicht van begeleiders bij Waterpret te laten spelen. Bij Waterpret is zwemkleding verplicht. Omkleedruimtes en toiletten zijn aanwezig.

Wanneer moet ik het definitieve aantal doorgeven en hoe wordt de betaling geregeld?

Definitieve aantallen

Het definitieve aantal personen en eventuele wijzigingen in gereserveerde artikelen dien je uiterlijk 10 werkdagen voor aankomst aan het Dolfinarium per e-mail door te geven: [email protected]

Deze definitieve aantallen zijn bindend voor de rekening en gelden voor zowel de entreekaarten als voor bijgeboekte extra’s.

Aankomst en afhandeling betaling

Bij aankomst meldt de groep zich bij de kaartcontrole. Hier worden de aantallen geteld. De genoteerde aantallen zijn bindend voor de rekening. De begeleider kan vervolgens bij de receptie de betaling afhandelen. Ondertussen kan de groep alvast het park op. Bij het afhandelen van de betaling kun je ook een telefoonnummer achterlaten van een van de begeleiders voor eventuele calamiteiten.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem eens een kijkje op onze webpagina met de meest gestelde vragen.

Mocht je op de webpagina geen antwoord vinden op je vraag, neem dan gerust contact op met de afdeling reserveringen: [email protected]

Let op! Het kan zijn dat de reacties vanuit dit mail adres in je ongewenste mail of spam terechtkomen.

Heeft u vragen over uw reservering? Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via [email protected] of door op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bellen naar 0341 – 467 460.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C