Direct voordelig groepstickets bestellen?

Groepsuitje

Yes, het is zover: een dagje weg met alle kinderen, je hele familie, de sportclub of de scoutinggroep. En als je na een gezellige dag samen weer thuiskomt, hebben jullie ook nog eens iets geleerd. Want wie zegt dat leuk én leerzaam niet samengaan? Op het Dolfinarium zie je namelijk dolfijnen, walrussen én zeeleeuwen in één dag! En leer je vanalles over deze bijzondere dieren.

Je geniet namelijk de hele dag lang van indrukwekkende dierenvoorstellingen – waaronder de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica-, te gekke speeltuinen, heerlijke versnaperingen en educatieve ruimtes. En op een zomerse dag ga je ook nog eens met zijn allen van de waterglijbanen van Waterpret! Het Dolfinarium is daarom de ideale locatie voor jouw familiedag of jouw dagje uit met een grote groep mensen. En het Dolfinarium wordt pas écht onvergetelijk als je het samen beleeft. Zien we jullie snel?

Ben je op zoek naar een groepsuitje voor scholen? Voor groepen van de basisschool – het schoolreisje –  en excursies voor de middelbare school bieden wij educatieve lesprogramma’s en goedkope tarieven. Klik hier voor een overzicht van alle groepsuitjes.

Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw gezelschap

Vanaf 15 betalende personen

Groepen groter dan 15 (betalende) personen, profiteren van een voordelig groepstarief. Benieuwd naar wat het Dolfinarium allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij onze mogelijkheden. Maak jij jouw groepsuitje compleet met een heerlijke lunch of leerzame rondleiding?

Alleen entree.
Boek voordelig je groepstickets!
Bekijk hier alle mogelijkheden voor jouw groep.
Vanaf 25 betalende personen

Groepen groter dan 25 (betalende) personen, profiteren van een voordelig groepstarief. Benieuwd naar wat het Dolfinarium allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij onze mogelijkheden. Maak jij jouw groepsuitje compleet met een heerlijke lunch of leerzame rondleiding?

Alleen entree.
Boek voordelig je groepstickets!
Bekijk hier alle mogelijkheden voor jouw groep.
Mindervaliden en seniorengroepen, vanaf 8 betalende personen

Mindervalide-/ seniorengroepen groter dan 8 (betalende) personen, profiteren van een voordelig groepstarief. Benieuwd naar wat het Dolfinarium allemaal te bieden heeft? Neem eens een kijkje bij onze mogelijkheden. Maak jij jouw groepsuitje compleet met een heerlijk bakje koffie met gebak of een heerlijke lunch?

Alleen entree.
Boek voordelig je groepstickets!
Bekijk hier alle mogelijkheden voor jouw groep.

Reserveren

Reserveringsformulier met horecamogelijkheden

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan het Dolfinarium, zonder gebruik te maken van onze horecamogelijkheden, dan kunt u uw groepstickets kopen via de webshop.

Wilt u wel gebruik maken van onze horecamogelijkheden? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Heeft u vragen over uw reservering? Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via [email protected] of door op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 te bellen naar 0341 – 467 460.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Kom jij ook snel naar het Dolfinarium?

Reserveer nu jouw bezoek en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C