Luid jouw vakantie spetterend in: bij het Dolfinarium beleef je namelijk een onvergetelijk dagje uit!

Samen ontdekken, beleven én verdiepen. Ook tijdens jouw vakantie bij Landal GreenParks!

Tijdens jouw verblijf bij Landal GreenParks heb je natuurlijk echt even vakantie. En wat doe je dan? Samen met jouw hele familie een dagje weg natuurlijk! Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de indrukwekkende onderwaterwereld! Het Dolfinarium is:

  • een uniek dagje uit om je vakantie in Nederland compleet te maken: waar ontmoet je nu dolfijnen op korte afstand, dat kan al in Harderwijk!;
  • het ideale park voor jonge gezinnen;
  • een heerlijke lange dag uit met het gezin: van een bezoek aan de dieren tot en met zelf spetteren op de waterglijbanen van Waterpret.

Kom jij langs tijdens jouw verblijf bij Landal Greenparks?

In onze ticketshop bestel je jouw tickets extra voordelig t.o.v. de kassaprijs!

Boek hier jouw tickets voor tijdens de vakantie

Beleef een uniek, én veilig dagje uit voor het hele gezin

Ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen van heel dichtbij. Durf jij oog in oog te staan met dolfijnen en walrussen in Onder Odiezee? Genietend van jouw reis door de zee, zwemmen de dolfijnen en walrussen met je mee langs de glaswand. Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Ontdek de haaien en roggen in het Roggenrif en bekijk ze van héél dichtbij. Laat je verbazen tijdens de nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, waar je samen met de dolfijnen diep naar de bodem van de zee duikt. Je leert meer over dolfijnen en hun bedreigingen in de oceaan. Wil je nog meer weten, dan ga je naar onze twee educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein.

Spetteren in Waterpret

Na alle dierenindrukken maak jij jouw dagje uit compleet met een bezoek aan Waterpret, waar jij met je kinderen alle waterglijbanen af roetsjen. Of meer zin om te relaxen op een ligbedje op de ligweide en de kinderen lekker zelf laten roetsjen? Gegarandeerd een hele lange dag vakantieplezier! En natuurlijk kunnen jouw kinderen overal op het park ravotten in één van onze 4 speeltuinen. Omkijken heb je er niet naar, want jij geniet heerlijk van het zonnetje op het strand. Wat een dag… Er is zóveel te beleven!

Bij mooi weer opent de waterattractie Waterpret haar deuren. Houd dus het weerbericht goed in de gaten! Twijfel je of Waterpret (vandaag) open is? Bel dan van te voren even naar +31 (0)341-467 467.

Vooraf reserveren

Het Dolfinarium is in juli en augustus weer dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Kom jij binnenkort langs voor een spetterend dagje uit?

Boek hier jouw tickets voor tijdens de vakantie!

Op naar het Dolfinarium, maar hoe kom ik daar dan?

Jullie dagje Dolfinarium begint al bij de reis ernaartoe. Zodra je Harderwijk binnenrijdt, voel je de zeelucht van het IJsselmeer al. Je parkeert je auto op één van de publieke parkeerterreinen en loopt naar de Boulevard. Je komt in de pittoreske vissershaven van Harderwijk en proeft de historie van deze oude, pittoreske vissersstad. Uiteindelijk leidt jouw route over de brug naar de toegangspoorten van het Dolfinarium.

Onze blauwe koepel is inmiddels wereldbekend in Nederland! Wie van jullie spot ‘m als eerste? Het Dolfinarium is gelegen aan de Zuiderzeeboulevard 22. Wil je makkelijk jouw route plannen? Gebruik dan het onderstaande kaartje om jouw Google Maps in te stellen. Zo kom je gemakkelijk vanaf jouw vakantiepark of camping bij het Dolfinarium terecht!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C