Luid jouw vakantie spetterend in: bij het Dolfinarium beleef je een onvergetelijk dagje uit!

Samen ontdekken, beleven én beschermen. Dat kan in de buurt van jouw camping of vakantiepark!

Tijdens jouw verblijf op de camping of een vakantiepark heb je natuurlijk écht even vakantie. En wat doe je dan? Samen met jouw hele familie een dagje weg natuurlijk! Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de indrukwekkende onderwaterwereld! Het Dolfinarium is:

  • een uniek dagje uit om je vakantie in Nederland compleet te maken: waar ontmoet je nu dolfijnen op korte afstand, dat kan al in Harderwijk!;
  • het ideale park voor jonge gezinnen;
  • een heerlijke lange dag uit met het gezin: van een bezoek aan de dieren tot het spelen in één van onze speeltuinen.

Zoek jij een leuk uitje in de omgeving van jouw camping of vakantiepark?

In onze ticketshop bestel jij jouw tickets extra voordelig t.o.v. de kassaprijs!

Boek hier tickets voor tijdens jouw vakantie

Beleef een uniek, én veilig dagje uit voor het hele gezin!

Ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen van heel dichtbij. Durf jij oog in oog te staan met dolfijnen en walrussen in de Onder Odiezee. Genietend van jouw reis door de zee, zwemmen de dolfijnen en walrussen met je mee langs de glaswand. Nergens anders heb je zelf zoveel direct contact met dolfijnen en walrussen als in de Onder Odiezee! Ontdek de haaien en roggen in het Roggenrif en bekijk ze van héél dichtbij. Laat je verbazen tijdens de nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, waar je samen met de dolfijnen diep naar de bodem van de zee duikt. Je leert meer over dolfijnen en hun bedreigingen in de oceaan. Wil je nog meer weten, dan ga na je naar onze twee educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein.

Vooraf reserveren

Het Dolfinarium is in de herfstvakantie weer dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Kom jij binnenkort langs voor een spetterend dagje uit?

Boek hier jouw tickets voor tijdens de vakantie

Op naar het Dolfinarium, maar hoe kom ik daar dan?

Jullie dagje Dolfinarium begint al bij de reis ernaartoe. Zodra je Harderwijk binnenrijdt, voel je de zeelucht van het IJsselmeer al. Je parkeert je auto op één van de publieke parkeerterreinen en loopt naar de Boulevard. Je komt in de pittoreske vissershaven van Harderwijk en proeft de historie van deze oude, pittoreske vissersstad. Uiteindelijk leidt jouw route over de brug naar de toegangspoorten van het Dolfinarium.

Onze blauwe koepel is inmiddels wereldbekend in Nederland! Wie van jullie spot ‘m als eerste? Het Dolfinarium is gelegen aan de Zuiderzeeboulevard 22. Wil je makkelijk jouw route plannen? Gebruik dan het onderstaande kaartje om jouw Google Maps in te stellen. Zo kom je gemakkelijk vanaf jouw vakantiepark of camping bij het Dolfinarium terecht!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C