Luid jouw vakantie spetterend in: bij het Dolfinarium beleef je namelijk een onvergetelijk dagje uit!

Een dagje naar het Dolfinarium – hét uitje tijdens jouw vakantie!

Kom jij langs tijdens jouw verblijf op een camping of vakantiepark in de buurt?

In onze ticketshop bestel jij jouw tickets extra voordelig t.o.v. de kassaprijs!

Boek hier tickets voor tijdens jouw vakantie

Samen ontdekken, beleven én beschermen. Ook tijdens jouw vakantie op een camping of vakantiepark in de buurt!

Tijdens jouw verblijf op de camping of een vakantiepark heb je natuurlijk écht even vakantie. En wat doe je dan? Samen met jouw hele familie een dagje weg natuurlijk! Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de indrukwekkende onderwaterwereld! Beleef een uniek dagje uit voor het hele gezin en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen.

In jouw vakantie ontdek je tijdens jouw dagje uit ook onze twee nieuwste educatieve ruimtes: de Haaibaai en het DolfijnBrein. In het DolfijnBrein maak je kennis met vrolijke tuimelaar dolfijnen. Neem een kijkje in hun betoverende leven en leer alles over hun lichaam en gedrag. In de Haaibaai sta jij daarnaast oog in oog met haaien. Klinkt angstaanjagend, maar dat valt best mee hoor… Wist je dat veel haaien zelfs bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

Na een dag vol avontuur zijn er genoeg mogelijkheden om stoom af te blazen: roetsj samen van de vele glijbanen of laat jouw kinderen zelf lekker ravotten in één van onze 4 speeltuinen. Omkijken heb je er niet naar, want jij geniet heerlijk van het het zonnetje op het strand. Wat een dag… Er is zóveel te beleven!

Kom zelf spetteren in Waterpret

Psst… Bij mooi weer opent de waterattractie Waterpret haar deuren weer. Houd dus het weerbericht goed in de gaten! Twijfel je of Waterpret (vandaag) open is? Bel dan van te voren even naar +31 (0)341-467 467.

Openingstijden

Het Dolfinarium is van 5 februari t/m 1 maart dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. In maart zijn wij alleen open in de weekenden en vanaf april zijn wij weer dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur (in juli en augustus, afhankelijk van de drukte en het weer, van 10:00 tot 18:00 uur). Kom jij binnenkort langs voor een spetterend dagje uit? Vanaf 25 oktober zijn wij gesloten en maken wij ons op voor een spetterend nieuw seizoen.

Op naar het Dolfinarium, maar hoe kom ik daar dan?

Jullie dagje Dolfinarium begint al bij de reis ernaartoe. Zodra je Harderwijk binnenrijdt, ruik en proef je de zilte zeelucht al. En onze blauwe koepel is inmiddels wereldbekend in Nederland! Wie van jullie spot ‘m als eerste? Het Dolfinarium is gelegen aan de Zuiderzeeboulevard 22. Wil je makkelijk jouw route plannen? Gebruik dan het onderstaande kaartje om jouw Google Maps in te stellen. Zo kom je gemakkelijk vanaf jouw vakantiepark of camping bij het Dolfinarium terecht!

Een vakantie vol korting!

Wist je dat je online jouw tickets extra voordelig bestelt? Tijdens jouw vakantie boek jij jouw tickets namelijk met een online korting tot wel € 7,50! Maak daarom snel gebruik van deze actie. Waar wacht jij nog op?

Boek snel jouw tickets

Follow Dolfinarium
on social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
On this moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C