Meer weten of reserveren?

Reisorganisaties

Als reisorganisatie, hotel of camping wilt u iets bijzonders bieden aan uw gasten. Uw gasten zijn op vakantie of willen een dagje weg in Nederland. In het Dolfinarium maken ze gegarandeerd herinneringen voor het leven. Een spetterende dag voor kleine en grote groepen, van gezinnen tot reisgezelschappen. Het Dolfinarium biedt het ideale dagje uit voor jong en oud, centraal gelegen in Nederland en is bovendien ook nog een een heel uniek uitje. Daarom bieden we speciale services en voordelige entreebewijzen voor reisorganisaties, hotels en campings.

Het Dolfinarium denkt graag met je mee – samen verzorgen we een complete, onvergetelijke dag uit voor jouw gasten. Want waar vind je nu dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen in Europa? En waar is zoveel te ontdekken en leren in wel 8 verschillende dierenvoorstellingen, waaronder de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica. Jawel, bij het grootste zeezoogdierenpark van Europa, het Dolfinarium! Waar je bij mooi weer ook nog eens kunt genieten van de waterattractie Waterpret. Dat wordt een spetterend dagje uit!

Meer weten of direct reserveren?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 0341 – 467 460 of vraag een offerte aan.

Ga naar het contactformulier

Voordelen voor reisorganisaties

  • Je hebt direct contact met onze reserveringsafdeling voor advies over een onvergetelijk dagje uit.
  • Je krijgt een aantrekkelijke groepskorting vanaf vijftien personen.
  • Flexibel inkopen: entreebewijzen zijn per vijftien stuks het hele jaar door bij te bestellen.
  • Je ontvangt commissie op entreeprijzen én op horeca-uitgaven. Informatie over het precieze percentage is op aanvraag beschikbaar.
  • Op aanvraag ontvang je gratis promotiemateriaal, zoals posters en folders, om je gasten nieuwsgierig te maken naar een dag vol belevenis in het Dolfinarium.
  • Reisleiders kunnen contant, per pin of op rekening betalen.
  • Jouw gasten hoeven niet in de rij voor de kassa.
  • Organiseer je een dagtrip met een bus? Dan krijgt de buschauffeur op de bezoekdag gratis toegang tot het park én een lunchvergoeding.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C