Dagje uit naar het Dolfinarium

Wil je een dagje uit, maar weet je niet waar naartoe? Wat dacht je van het Dolfinarium! Een heerlijk uitstapje om samen te beleven – met vrienden of met het hele gezin. Trek er lekker op uit in eigen land – het Dolfinarium is centraal gelegen en dus altijd dichtbij! De perfecte plek voor een uitje met de hele familie. Komen jullie snel langs?

Waarom een dagje uit naar het Dolfinarium?

Het Dolfinarium is het perfecte dagje weg voor jong en oud. Maak kennis met Californische zeeleeuwen of zeehonden uit de Noordzee, maar ook met logge walrussen en vrolijke dolfijnen. Bezoek onze indrukwekkende voorstellingen en leer alles over onze dieren in de educatieve ruimtes Haaibaai en DolfijnBrein. En voor een écht onvergetelijke dag uit, kun je zelfs het water in met onze dolfijnen of onze zeeleeuwen van dichtbij ontmoeten.

Ontbijten of slapen bij de dolfijnen

Zijn dolfijnen jouw lievelingsdieren? Hoe cool zou het dan zijn om bij de dolfijnen te eten, of zelfs bij ze te logeren? Het kan allemaal in het Dolfinarium! Met het programma Slapen bij dolfijnen slaap je onder water in het Onder Odiezee Café – en zwemmen de dolfijnen om je heen terwijl je slaapt. Dat is toch een droom die uitkomt? In het Onder Odiezee Café kun je ook een ontbijtarrangement boeken. Dan mag je als allereerste het park in en duik je meteen onder water om romantisch samen met je partner, of juist gezellig met het hele gezin, te genieten van een vers ontbijtje. En je hoeft niet eens net als de dolfijnen vis te eten.

Spelen en doen

Het Dolfinarium is een dierentuin, maar naast dieren bewonderen is er nog veel meer te doen! Geef de krabben te eten in de Krabbenkust, of steek je hand in het water bij de roggen en haaien – durf jij dat aan? Bij mooi weer is onze waterattractie Waterpret open, dus neem zeker je zwemspullen mee. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens vier speeltuinen waar je heerlijk kunt klimmen, klauteren en ravotten. In het Dolfinarium is dus altijd wat te doen!

Dolfinarium: een goedkoop dagje uit

Op zoek naar een aanbieding voor jullie dag uit? Koop je je kaartjes online, dan is een dag naar het Dolfinarium niet alleen een leuk uitstapje voor jezelf, maar óók voor je portemonnee. Bovendien hoef je dan niet in de rij te staan bij de kassa, en kun je dus in één keer doorlopen naar jouw favoriete bewoner van de zee!

Openingstijden Dolfinarium

Het Dolfinarium is in 2020 geopend van 15 februari t/m 25 oktober. Van 2 t/m 27 maart alleen in de weekenden. Daarna doordeweeks en in het weekend, en natuurlijk zijn we ook open in de vakanties en op tussengelegen feestdagen! Bekijk hier onze openingskalender.

Route en adres

Kom jij ook naar het Dolfinarium? Je dag begint al bij de reis ernaartoe. Het Dolfinarium is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kijk hier voor meer informatie over de route en parkeren.

Bezoekadres Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

Let op: ons adres is recent gewijzigd. Kent jouw navigatiesysteem ons nieuwe adres nog niet? Zoek dan op Strandboulevard Oost 1 in Harderwijk.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C