Waterpret, ook als je in Harderwijk of in de buurt woont!

Woon jij in Harderwijk of in de buurt van Harderwijk? En ben je op een zomerse dag voor je gezin op zoek naar afkoeling in de buurt of een mogelijkheid om te zwemmen in Harderwijk? Ga dan naar Waterpret, de waterattractie van het Dolfinarium, en geniet van gevarieerde, spetterende waterglijbanen op het park van het Dolfinarium.

Waterpret is een waterattractie die je als inwoner van Harderwijk niet mag missen:

  • Met wel 7 stoere waterglijbanen voor jong en oud
  • Gelegen op een speciale locatie aan de rand van het park, aan het strand van het Veluwemeer
  • Een aangename afkoeling op een warme dag
  • Is geopend vanaf 25 mei bij een temperatuur van 20 graden Celcius of hoger.

Waterpret wordt ook wel het ‘waterpark’ van het Dolfinarium genoemd. Je zou Waterpret zelfs als buitenzwembad in Harderwijk kunnen zien. Je kunt er niet zwemmen, maar de waterglijbanen zorgen voor volop waterplezier én afkoeling op een zomerse dag. En als je echt wilt zwemmen, loop dan door naar het strand en neem een heerlijke duik in het Veluwemeer. Want ja, ook op het Dolfinarium kan je dus heerlijk zwemmen in Harderwijk!

Bekijk het indrukwekkende uitzicht over Harderwijk, en dan: glijden maar!

Nergens anders in Harderwijk heb je zulk mooi uitzicht over de binnenstad van Harderwijk en het Veluwemeer. Na het beklimmen van de trappen naar de hoogste waterglijbanen voel jij je op deze indrukwekkende hoogte ‘on top of the world’. En misschien zie jij daar bovenop in de verte een aantal herkenningspunten, of misschien wel jouw eigen huis, WOW!

En dan wordt het tijd ook echt te gaan! De echte durfallen kunnen hun geluk niet op, want Waterpret is snel en spannend. Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’, of glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus!

Wil jij liever relaxen terwijl de kids zich uitleven op de waterglijbanen? Pak dan een heerlijk zonnebedje op de ligweide of ga liggen op het strand. Of neem een heerlijk verkoelend drankje op het terras van restaurant Zandhapper. Bij Waterpret is er voor iedereen wat wils.

Ook nog even een kijkje nemen bij de zeezoogdieren?

De toegang tot de waterglijbanen is in het ticket van het Dolfinarium inbegrepen. Combineer jouw zwemdag daarom met het bewonderen van springende dolfijnen, gigantische walrussen en bulderende zeeleeuwen. Of bezoek dolfijnenvoorstelling Oceanica, waar je alles leert over de bedreigingen van de dolfijn en de oceaan. Natuurlijk kunnen de kinderen zich tussendoor in de speeltuinen uitleven. Wat een verrassend leuke dag wordt dat!

Koop een ticket voor een dagje Waterpret én zeezoogdieren!

Ook nog even een kijkje nemen bij de dieren?

Bestel meteen jouw all-in tickets!

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C