Kom jij ook langs in de meivakantie?

Openingstijden

  • In de meivakantie iedere dag open van 10:00 tot 17:00.

Kom jij ook langs?

Waterpret

Waterpret is in de meivakantie enkel open bij (zeer) warm weer.

Starttijden voorstellingen

Bij de entree van het Dolfinarium ontvang je het tijdschema van de verschillende presentaties.

Adres, route & parkeren

Je vindt ons op de Zuiderzeeboulevard 22 in Harderwijk. De blauwe koepel is al van veraf te spotten, maar jouw route vanaf huis plan je alvast hier. De parkeerplaats is een kleine 10 minuutjes lopen van het park.

Vragen

Heb je onze veel gestelde vragen al bekeken? Staat jouw antwoord hier niet tussen? Neem dan voor vragen gerust contact met ons op via [email protected] of op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 0341- 467 467

Een spetterend dagje uit in de meivakantie!

Kom jij deze meivakantie genieten van de dieren in het zonnetje? Laat de kinderen lekker uitrazen in één van onze speeltuinen en ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. Laat je verbazen door de mooiste dieren van de zee en ontmoet ze in wel 8 prachtige voorstellingen. Bezoek het Dolfinarium en ontdek de wondere waterwereld van heel dichtbij!

Een dagje Dolfinarium in de meivakantie

  • Bij het Dolfinarium kun je bijzondere zeezoogdieren zoals dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, haaien en roggen van heel dichtbij kunt bewonderen.
  • Weer of geen weer, bij het Dolfinarium is er altijd genoeg te beleven. Geniet in het zonnetje van de Steller zeeleeuwen en schuil tijdens een regenbuitje in Onder Odiezee of het Roggenrif.
  • In de meivakantie koop je online je kaartjes voor €21,95 p.p. Je profiteert daarmee van ruim €6,50 korting per ticket ten opzichte van de kassaprijs.

Een uniek uitje in de meivakantie, wil jij dat ook? Bestel je tickets hier!

Afbeelding bij Oceanica

Oceanica

Duik diep met ons mee naar de zeebodem… Oceanica wacht daar namelijk op jou! In deze nieuwe, indrukwekkende dolfijnenvoorstelling staan de onderwaterwereld en de dieren die daar leven volledig centraal.

Afbeelding bij Educatieve ruimtes

Educatieve ruimtes

Er is genoeg te leren op het Dolfinarium. Ben je na het zien van alle voorstellingen nóg niet uitgeleerd? Neem eens een kijkje in één van onze educatieve ruimtes.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C