Meer informatie of direct reserveren?

Congreslocatie

Minstens zo belangrijk als de inhoud en invulling van je congres, is de locatie. Organiseer het daarom in het Dolfinarium! Zie je jullie al zitten tussen de springende dolfijnen, terwijl je onderweg naar de locatie de zeeleeuwen hoort brullen? De dag draait niet alleen om onze dieren, maar óók om jullie.

Het Dolfinarium is geschikt voor grote evenementen en grote gezelschappen. Het park beschikt over een aantal inspirerende locaties – van een kleine ruimte vanaf 25 personen tot de grote theaterzaal die ruimte biedt aan 2000 personen. Er zijn negen ruimtes, diverse mogelijkheden voor eten en drinken én ruime parkeergelegenheid. Laat je verwonderen door deze unieke en gastvrije locatie midden tussen de dieren, die ook nog eens centraal gelegen is in Nederland – wel zo handig als je bezoekers vanuit heel Nederland komen.

Boek nu!

Meer weten of direct reserveren? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ik wil graag meer informatie

Congres op maat

Voor jouw congres ben jij natuurlijk op zoek naar niet alleen een bijzondere locatie, maar ook een locatie waar je een evenement voor een groot gezelschap kunt organiseren. Het Dolfinarium beschikt over negen locaties – van een kleine ruimte vanaf 25 personen en een filmtheaterzaal die ruimte biedt aan 500 personen, tot aan de hoofdtheaterzaal met presentatiemogelijkheden aan tegelijkertijd wel 2000 personen. En vergeet natuurlijk niet de beschikbare ruimte op het hele dierenpark zelf, met alle dierenvoorstellingen en haar mooie strand! Daarmee is het Dolfinarium dé ideale locatie om voor iedereen van jullie grote gezelschap een leuke dag te bieden.

De inhoud van jouw congres een wel heel bijzonder tintje geven? Dat kan op het Dolfinarium met verschillende exclusieve mogelijkheden! Van een exclusieve begeleiding van jouw thema met dolfijnen of zeeleeuwen tot aan exclusieve trainingssessies voor groepen. Er zijn verschillende exclusieve mogelijkheden, waarbij jouw gasten kunnen genieten van de dieren in de wondere onderwaterwereld.

De mogelijkheden voor jullie congres zijn oneindig. Samen kijken we naar de voor jou perfecte invulling. Met negen verschillende originele ruimtes, diverse culinaire mogelijkheden en allerlei exclusieve extra’s zorgen we samen voor een dag die je gasten niet snel zullen vergeten. En mocht je het park een dag alleen voor jouw gasten willen hebben, dan kan je ook het hele Dolfinarium afhuren. Bespreek snel de mogelijkheden om een succesvol congres te organiseren voor jouw grote gezelschap!

Locatiemogelijkheden

Het Dolfinarium biedt diverse originele locaties voor jouw congres – van kleinere ruimtes vanaf 25 personen tot een theaterzaal die ruimte biedt aan 2.000 personen. Bekijk hier welke dat zijn.

Culinaire mogelijkheden

Maak jullie dag compleet met een lunch, diner óf koffie met wat lekkers. Wil je weten wat precies? Bekijk hier onze culinaire mogelijkheden.

Exclusieve extra's

Verras jouw gasten met een exclusieve voorstelling of trainingssessie. Bekijk hier onze exclusieve extra’s.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C