Meer weten of reserveren?

Bij te boeken opties

De dag beginnen met een gezamenlijk ontbijtje, tussen de dolfijnen. Of met een heuse rodeloper-entree, waarbij je een Fastpass krijgt zodat je de hele dag niet in de rij hoeft te staan. Klinkt dat niet magisch? Om een dag Dolfinarium voor jouw gasten extra speciaal te maken, hebben we behoorlijk wat opties om uit te kiezen. Wat het ook wordt: met onze extra bij te boeken opties maak je jullie dag helemaal compleet.

Ontdek alle mogelijkheden

V.I.P.-ontvangst

De dag gezamenlijk afsluiten is minstens zo belangrijk als de dag goed beginnen! Daarom ontvangen wij jullie aan het eind van de dag graag voor een V.I.P.-ontvangst in DolfijndoMijn. Als een echte V.I.P. komen jullie via een speciale ingang – mét rode loper – binnen én krijgen jullie een drankje en een zoet hapje. Er is een speciaal vak afgezet op de tribune, zodat het hele gezelschap gezellig bij elkaar zit.

Het V.I.P.-ontvangst kost € 6,60 per persoon.

Let op: het V.I.P. ontvangst is mogelijk vanaf 25 personen.

Neem contact met ons op

Ontbijten bij dolfijnen

Kunnen jij en jouw gasten niet wáchten om naar het Dolfinarium te gaan? Met een ontbijtarrangement betreden jullie het park als allereerste en genieten jullie in een van onze restaurants van een kakelvers ontbijtje. En nee, jullie hoeven niet net als de dolfijnen vis te eten.

Ontbijten bij de dolfijnen kost € 12,50 per persoon. Entree tot het park is hierbij niet inbegrepen. Kom je met de familie of met een grote groep vanaf 15 betalende personen? Wij helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken. Neem contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is.

Neem contact met ons op

Dolfinarium rondleiding

Hoe slapen dolfijnen eigenlijk? Wat eten zeehonden? Of: hoe zwaar is een walrus? Wie alles wil weten over onze dolfijnen en andere bewoners van het Dolfinarium, kan een van onze deskundige gidsen het hemd van het lijf vragen tijdens een exclusieve rondleiding door het park!

Een exclusieve rondleiding door het Dolfinarium kost € 132,50 voor: minimaal 15 personen en maximaal 25 personen. Let op: rondleidingen moeten van tevoren gereserveerd worden.

Neem contact met ons op

Aandenken

Geef jouw gasten een leuk aandenken aan een spetterende dag Dolfinarium. Wat dacht je van het Dolfinarium-dierenboek, waarin ze alles wat ze geleerd hebben thuis nog eens rustig terug kunnen lezen? Of geef een dolfijn of zeeleeuw mee voor thuis in de vorm van een sleutelhanger of knuffel. Een functioneel souvenir is onze all-in koffiemok, een speciale thermomok waarin je gasten onbeperkt warme dranken kunnen laten bijvullen én die ze aan het eind van de dag mee naar huis mogen nemen.

Neem contact met ons op

Meer weten?

We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ga naar ons contactformulier

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C