Meer informatie of direct reserveren?

Congreslocatie

Minstens zo belangrijk als de inhoud en invulling van je congres, is de locatie. Organiseer het daarom in het Dolfinarium! Zie je jullie al zitten tussen de springende dolfijnen, terwijl je onderweg naar de locatie de zeeleeuwen hoort brullen? De dag draait niet alleen om onze dieren, maar óók om jullie. Het Dolfinarium biedt verschillende ruimtes, diverse mogelijkheden voor eten en drinken én ruime parkeergelegenheid. Laat je verwonderen door deze inspirerende locatie midden tussen de dieren, die ook nog eens centraal gelegen is in Nederland – handig als je bezoekers vanuit heel Nederland komen.

Boek nu!

Meer weten of direct reserveren? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 0341 – 467 411 of vraag een offerte aan.

Ik wil graag meer informatie

Congres op maat

De mogelijkheden voor jullie congres zijn oneindig. Samen kijken we naar de voor jou perfecte invulling. Met negen verschillende originele ruimtes, diverse culinaire mogelijkheden en allerlei exclusieve extra’s zorgen we samen voor een dag die je gasten niet snel zullen vergeten.

Locatiemogelijkheden

Het Dolfinarium biedt diverse originele locaties voor jouw congres – van kleinere ruimtes vanaf 25 personen tot een theaterzaal die ruimte biedt aan 3.000 personen. Bekijk hier welke dat zijn.

Culinaire mogelijkheden

Maak jullie dag compleet met een lunch, diner óf koffie met wat lekkers. Wil je weten wat precies? Bekijk hier onze culinaire mogelijkheden.

Exclusieve extra's

Verras jouw gasten met een exclusieve voorstelling of trainingsessie. Bekijk hier onze exclusieve extra’s.

Follow Dolfinarium
on social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
On this moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C