Ontmoet jij straks een dolfijn?

Prijzen

  • Het ‘In het water’-programma kost €80,00 per persoon.
  • Entreeticket is niet inbegrepen.
  • Heb je een abonnement? Dan krijg je €8,00 korting. Wil je gebruikmaken van deze korting? Stuur een mailtje naar [email protected]

Voorwaarden

  • Om deel te nemen aan het programma moet je voldoen aan de gestelde voorwaarden.

  • Er wordt geen geld retour gegeven als mensen niet voldoen aan de voorwaarden maar wel hebben gereserveerd.

Reserveren

  • Doorloop de voorwaarden. Wanneer je aan alle voorwaarden voldoet kan je jouw plekje voor het ‘In het water’-programma boeken!

  • Bij onvoorziene omstandigheden of bij minder dan vier deelnemers kan het zijn dat we het programma moeten annuleren. In overleg met jou stellen we dan een nieuwe datum vast.

Vragen

  • Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen over het ‘In het water’-programma. Stuur dan een mailtje naar [email protected]

In het water bij dolfijnen

Um am Programm „Im Wasser“ teilnehmen zu können, muss der Teilnehmer Niederländisch und/oder Englisch verstehen und sprechen. Spricht der Teilnehmer nur Deutsch? Dann ist eine Teilnahme leider nicht möglich.

Om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten, hoef je helemaal niet ver te reizen. Dat kan gewoon in eigen land! Met het interactieve ‘In het water’-programma sta je letterlijk oog in oog met deze intelligente zeezoogdieren. De verzorger, die onze dolfijnen als geen ander kent, vertelt je alles over hoe ze leven, wat ze eten en hoe ze verzorgd worden. Stap jij met je waadbroek binnenkort bij ons het water in?

Over het ‘In het water’-programma

Het programma wordt gegeven aan groepen van maximaal acht personen, zodat zowel de dieren als de deelnemers alle aandacht krijgen. Voordat je het water in gaat, krijg je instructies van de verzorger en trek je een waadbroek aan om je eigen kleding droog te houden. De waadbroek gaat gewoon over je eigen kleding heen. Zwemkleding is dus niet nodig!

Zwemmen met dolfijnen is bij het Dolfinarium niet mogelijk. Maar juist doordat je in het Dolfinarium niet zwemt met de dolfijnen, is er extra veel contact tussen mens en dier. Je mag de dieren wel aanraken. In totaal sta je zo’n twintig minuten in het water bij de dolfijnen; het volledige programma duurt ongeveer een uur.

Tijdens het programma worden er géén foto’s gemaakt. Toeschouwers kunnen vanachter de glaswand, op afstand foto’s maken. Er is geen speciale locatie gereserveerd voor het maken van foto’s. Het glas kan, door het zoute water, minder helder zijn.

Om deel te mogen nemen aan het ‘In het water’-programma moet je voldoen aan de voorwaarden.

Boek nu!

Educatieve ruimtes

Als leergierige ontdekkingsreiziger kun jij jouw geluk niet op. Ontdek Dolfinarium's educatieve ruimtes het DolfijnBrein en de Haaibaai.

Voorwaarden

Om deel te nemen aan onze interactieve programma's dien je te voldoen aan de voorwaarden. Je leest ze hier!

Folgen Sie Dolfinarium
auf Social Media!

Dolfinarium

Buchen Sie Ihren Besuch!

Buchen Sie jetzt Ihren Besuch für die Saison 2022 und entdecken Sie die wunderbare Wasserwelt hautnah!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Jetzt: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C