Voordelig naar het Dolfinarium!

Scoor jouw tickets wel héél voordelig tijdens Black Friday bij het Dolfinarium

Dit is het moment om jouw spotgoedkope dierentuinkaartje voor het nieuwe seizoen in te slaan! Tijdens Black Friday sla jij jouw slag met de meest voordelige tickets van het Dolfinarium van dit seizoen!

  • Sla je slag tijdens de Dolfinarium Black Friday dagen van vrijdag 19 november t/m woensdag 1 december 2021.
  • De Black Friday tickets kosten slechts €12,99 per persoon per ticket. Profiteer daarmee van ruim €15,00 korting per persoon, dit is wel 53% korting. Dit is de beste prijs voor het seizoen!
  • De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2022. Reserveer je bezoek vooraf online via www.dolfinarium.nl.

*Alleen tijdens onze Black Friday dagen van 19 november tot en met 1 december 2021 bestel jij Dolfinariums voordelige tickets. 

Bestel hier direct jouw Black Friday tickets

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Met deze super deal, krijg je net als bij tickets voor een normale prijs, al het moois te zien dat het Dolfinarium in huis heeft. Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij en geniet van alle mooie dieren op het park, beleef de educatieve en spectaculaire voorstellingen met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen en glij met jouw kinderen bij mooi weer van de waterglijbanen in Waterpret.

De dolfijnenvoorstelling Oceanica is een voorstelling die je gewoonweg niet mag missen. In deze indrukwekkende voorstelling leer je alles over de dolfijnen, hun anatomie en soortgenoten, maar ook over hun natuurlijke en onnatuurlijke bedreigingen in de zee. Wist je dat plasticsoep inmiddels ook een bedreiging voor de dolfijn is geworden?

Een uniek en veilig dagje uit voor het gezin

Waar zie je zoveel unieke zeezoogdieren als dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen van dichtbij? In het Dolfinarium natuurlijk!

We hebben er alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus, die wij sinds maart 2020 hebben getroffen.

Zelf een datum van bezoek kiezen tot en met 30 juni 2022

Makkelijk én goedkoop: je kunt op ieder moment zelf een datum tot en met 30 juni 2022 in de webshop reserveren. Je kunt zelf kiezen wanneer je de tickets inboekt. En €12,99 is maar een klein prijsje toch? Wacht daarom niet totdat deze deal verloopt en boek meteen jouw tickets voor een spetterend uitje. PS: De tickets zijn al geldig in de kerstvakantie!

Zin in een spetterend én spotgoedkoop dagje uit?

De Black Friday tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2022!

Let op: Black Friday tickets zijn alleen geldig tot en met 30 juni 2022. Reserveer jouw datum van bezoek vooruit i.v.m. een beperkt aantal bezoekers per dag op het park vanwege de coronamaatregelen! Afhankelijk van de actuele prijzen. Het ticket is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2021 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C