Dolfinarium tickets nog nooit zo voordelig!

Scoor jouw wel héél voordelige dierentuinkaartje tijdens de Black Friday dagen bij het Dolfinarium

Dit is het moment om jouw spotgoedkope dierentuinkaartje voor het nieuwe seizoen in te slaan. Want tijdens de Black Friday dagen van het Dolfinarium sla jij jouw slag met de meest voordelige tickets van het Dolfinarium ooit. Het Dolfinarium zal in het nieuwe seizoen nergens een zo diepe korting als deze 65% korting op haar entreetickets geven. Wat betekent dit grote voordeel voor jou?

  • Sla je slag tijdens de Dolfinarium Black Friday dagen van 20 november tot en met 2 december 2020
  • De Black Friday tickets kosten slechts €9,95 per persoon per ticket. Profiteer daarmee van €18,55 korting per persoon, dit is wel 65% korting!
  • De tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2021. Bezoek met jouw Black Friday ticket het Dolfinarium in de kerstvakantie van 2020 en de voorjaarsvakantie, de weekenden van maart, de meivakantie en de start van de zomer in 2021.

*Alleen tijdens onze Black Friday dagen van 20 november tot en met 2 december 2020 bestel jij Dolfinarium’s meest voordelige tickets ooit. 

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Met deze beste deal ooit, krijg je net als bij tickets voor een normale prijs, al het moois te zien dat het Dolfinarium in huis heeft. Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij en geniet van alle mooie dieren op het park, beleef de educatieve en spectaculaire voorstellingen met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen en glij met jouw kinderen bij mooi weer van de waterglijbanen in Waterpret.

De nieuwste dolfijnenvoorstelling Oceanica is een voorstelling die je gewoonweg niet mag missen. In deze indrukwekkende voorstelling leer je alles over de dolfijnen, hun anatomie en soortgenoten, maar ook over hun natuurlijke en onnatuurlijke bedreigingen in de zee. Wist je dat plasticsoep inmiddels ook een bedreiging voor de dolfijn is geworden?

Een uniek en veilig dagje uit voor het gezin

Waar zie je zoveel unieke zeezoogdieren als dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen van dichtbij? In het Dolfinarium natuurlijk!

We hebben er alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus, die wij sinds maart 2020 hebben getroffen.

Zelf een datum van bezoek kiezen tot en met 30 juni 2021

Makkelijk én goedkoop: je kunt tot en met 30 juni op ieder moment zelf een datum in de webshop reserveren (dit kan vanaf 9 december). Je kunt dus kiezen wanneer je de tickets inboekt. En €9,95 is maar een klein prijsje toch? Wacht daarom niet totdat deze deal verlopen is en boek meteen jouw tickets voor een spetterend uitje voor het komende half jaar.

Zin in een spetterend én spotgoedkoop dagje uit?

De Black Friday tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2021!

Let op: Black Friday tickets zijn alleen geldig tot en met 30 juni 2021. Reserveer jouw datum van bezoek vooruit i.v.m. een beperkt aantal bezoekers per dag op het park vanwege de coronamaatregelen! Afhankelijk van de actuele prijzen. Het ticket is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium

Reserveer jouw bezoek!

Reserveer nu jouw bezoek voor seizoen 2020 en ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C