Kom zelf spetteren in Waterpret!

Kom naar Dolfinariums nieuwste waterattractie ‘Waterpret‘! In deze waterspeeltuin leef je je helemaal uit op heel veel waterglijbanen. Roetsj op hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan. Durf jij het hele waterpark uit te proberen?

Ook de kleinsten* kunnen heerlijk spelen en spetteren op de speciale kleine glijbaan.
Neem dus je zwemspullen mee!

Ontdek de nieuwste waterglijbanen

De echte durfals kunnen hun geluk niet op, want deze zomer is Waterpret nóg sneller en spannender! Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’ óf glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus!

Ligweide en terras

Toe aan een momentje om te relaxen na alle indrukken van de dieren? Rondom het waterpark is een ligweide met ligbedden ingericht. Hier kun je even heerlijk in de zon liggen. Je kunt natuurlijk ook je eigen strandlaken of kleed meenemen om op te zonnen. Scoor daarna een verfrissend drankje en een snack bij de horecagelegenheid mét terras, en je voelt je helemaal ontspannen. Kortom, bij ‘Waterpret’ is het heerlijk vertoeven voor jong en oud.

Sanitaire voorzieningen

Bij de waterspeeltuin bevinden zich ook toiletten en omkleedruimtes.

Opening

Waterpret is alleen open met mooi weer. De actuele openingstijden vind je op https://www.dolfinarium.nl/tijdenschema/

‘Waterpret’ is vrij toegankelijk na aankoop van een toegangskaartje voor het Dolfinarium.

* Let op: ‘Waterpret’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kom jij glijden?

Koop direct je ticket en kom glijden van de waterglijbanen!

Koop je tickets

Een zomer lang genieten van Waterpret? Neem een Dolfinarium Zomerpas!

Ben je iets langer in Harderwijk te vinden? Bijvoorbeeld omdat je op een vakantiepark in de buurt verblijft of omdat je zelfs in de buurt woont? Met de Dolfinarium Zomerpas beleven jullie in de maanden juli en augustus een zomer lang plezier voor slechts € 35,- p.p.. Niet alleen om het magische park en de bijzondere dieren te ontdekken, maar ook om op warme dagen even af te koelen in Waterpret. Even een middagje niks te doen tijdens jouw zomervakantie? Hup, naar het Dolfinarium in Harderwijk. Laat dat vakantiegevoel maar komen dus!

Bestel snel jouw Dolfinarium Zomerpas

Wist je dat we slechts 2.500 Zomerpassen beschikbaar hebben? Wees er dus snel bij!

Wacht niet langer en bestel hem direct