Dolfinarium met korting

Wil je binnenkort een dagje naar een dierentuin? Nu met een flinke korting naar het Dolfinarium! In Nederland zijn er veel unieke dierenparken of dierentuinen. Wat dacht je ervan om met korting naar een dierentuin te gaan waarbij je de prachtige onderwaterwereld kunt ontdekken? Het Dolfinarium is een dierentuin waar jong en oud de mooiste zoogdieren van de zee kunnen bewonderen. Gebruik één van onze kortingsbonnen of kortingsacties om ons dierenpark te bezoeken. Koop je tickets online met korting en beleef een mooi dagje uit bij onze dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en de vele andere dieren in ons dierenpark!

Wil jij met een flinke korting naar het Dolfinarium? Hieronder een flinke actie prijs op officiële tickets voor de enige zeezoogdieren dierentuin van Nederland. Bestel snel jouw tickets met korting op het Dolfinarium!

Tijdelijk 10.- korting op dated tickets!

Kies een dag en bezoek ons in de maand april en koop deze tickets met 11 euro korting voor het Dolfinarium. Nu tickets voor maar 17,50 p.p.

Pak nu je voordeel

Alleen online: €21,- per ticket

Bestel nu jouw ticket zonder datum en kom in 2019 een dagje naar het Dolfinarium! Online bestel jij jouw tickets namelijk maar €21,- p.p.

Bestel tickets

Korting op het Dolfinarium

Daarvoor ga je natuurlijk naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij.

Openingstijden

Het Dolfinarium is van 16 februari t/m 27 oktober 2019 geopend van 10.00 tot 17.00 (in juli & augustus tot 18.00 uur). Let op: in maart zij wij alleen in de weekenden geopend. Kom je snel langs?