Ontdek onze locatie: de Walrussenwal

Stoer, statig en krachtig: de Walrussenwal heeft toch wel iets weg van een amfitheater. En dat kan natuurlijk wel kloppen, want jouw gasten kijken direct op het verblijf van de walrussen. Zie jij jezelf er al tussen staan? Op deze locatie combineer je de bijzondere dieren met jouw evenement.

Over de zaal

Het Dolfinarium is één van de weinige plekken in Europa waar walrussen te bezichtigen zijn en dat is bijzonder imposant! Deze stoere dieren zijn te bezichtigen in de voorstelling ‘De Grote Snorrr’, die onderdeel uit kan maken van jouw zakelijke evenement of presentatie. Laat de walrussen de show stelen. Deze grote, logge dieren zijn fantastisch snelle denkers en zullen iedereen verrassen.

De Walrussenwal is vormgegeven als een amfitheater of arena. Zo heeft jouw hele gezelschap goed zicht op alles wat er zich daar beneden afspeelt. Daarnaast kan iedereen jouw presentatie goed verstaan: de locatie beschikt namelijk over een goede geluidsinstallatie.

Zaalkenmerken in het kort

  • Gaaf: betrek de walrussen bij jouw evenement!
  • Door de vorm van het theater heeft iedereen goed zicht
  • Met een goede geluidsinstallatie, zo laten niet alleen de dieren van zich horen…

Voor hoeveel gasten is er plek?

  • Er is een vaste theateropstelling, waar je ongeveer 800 gasten laat plaatsnemen

Enthousiast? Reserveer online!

Heb je een vraag over onze mogelijkheden? Of wil je direct een reservering maken? Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte locatie! Neem contact op met onze afdeling Reserveringen via tel. 0341 467 411 of de knop hieronder.

Vraag nu een offerte aan

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C