Pre-Summer Sale 2024

Profiteer van de Pre-Summer Sale korting t/m 14 juli!

Actievoorwaarden

  • Kaartjes in de Pre-Summer Sale zijn alleen online te koop van 26 juni t/m 14 juli 2024 voor slechts €18,50 per persoon. Je profiteert daarmee van tot wel €11,50 korting per ticket o.b.v. de kassaprijs in het hoogseizoen.
  • Geniet nu van voordeel voor het hele seizoen. Je kunt kiezen uit alle openingsdagen van seizoen 2024 (t/m 3 november).

Entreeprijzen

  • Pre-Summer Sale: €18,50 per persoon*
  • Reguliere kassaprijs: €29,00 p.p. (€30,00 p.p. in de maanden juli en augustus)
  • Baby/peuter (0 t/m 2 jaar): gratis entree

* Online kaartjes met heel veel korting in de periode van 26 juni t/m 14 juli 2024.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Pre-Summer Sale

Dolfinarium is het perfecte dagje uit in de zomer!

Tijdens de Pre-Summer Sale profiteer je van extra goedkope online entreetickets voor jouw zomers dagje uit in het Dolfinarium. Tickets koop je in de periode van 26 juni t/m 14 juli 2024 voor slechts €18,50 p.p.. De korting voor een kaartje met bezoek op datum kan oplopen tot wel €11,50!

Met wie kom jij deze zomer de wondere waterwereld van héél dichtbij ontdekken?

Pre-Summer Sale

  • Online tickets voor €18,50 p.p.
  • Baby/peuters van 0-2 jaar hebben gratis entree.
  • Actie geldt alleen online en op gedateerde tickets aangeschaft via de webshop van het Dolfinarium. Je ticket is alleen geldig op de door jou gekozen datum.
  • Bezoekdatum naar keuze (t/m 3 november 2024), dus zeker ook te gebruiken in de zomervakantie!
  • De Pre-Summer Sale actie loopt vanaf  woensdag 26 juni t/m zondag 14 juli 2024.

Bestel je tickets!

Heerlijk afkoelen op de warme dagen. Vergeet niet je zwemspullen mee te nemen!

Na het zien van die spetterende dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen wil je natuurlijk nog maar één ding: zelf het water in plonsen. Nou, dat komt mooi uit, want onze waterattractie Waterpret is bij warm en lekker weer geopend! Kinderen vanaf drie jaar kunnen hier spelen, spetteren en van de glijbanen afglijden. En wist je dat het Dolfinarium ook een eigen strandje heeft? Je kunt er heerlijk vertoeven aan het Veluwemeer met leuke speeltuinen op het zandstrand en een terras voor de ouders!

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Bij het Dolfinarium sta je oog in oog met kolossale walrussen, brullende zeeleeuwen en springende dolfijnen. Wauw! Met acht prachtige, educatieve voorstellingen, waaronder de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica én vier stoere speeltuinen, leer je meer over de natuur en beleef je samen met jouw familie en vrienden een dag om nooit te vergeten.

Afbeelding bij Waterpret

Waterpret

Waterpret is dé waterspeeltuin waar kleine én grote waterratten zich als een vis in het water voelen. Roetsj jij met ons mee van alle glijbanen?

Afbeelding bij Strand aan het Veluwemeer

Strand aan het Veluwemeer

Wist jij dat het Dolfinarium ook een strand heeft? Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en vanuit het strand heb je een prachtig weids uitzicht over het water.

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C