Eigen strand aan het Veluwemeer 

Wist jij dat het Dolfinarium ook een strand heeft? Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en vanuit het strand heb je een prachtig weids uitzicht over het water. Neem je tijd om even uit te waaien of om de kinderen zandkastelen te laten bouwen. Wat een heerlijk ontspannen momentje!

 

Wandelen of chillen op het strand van het Dolfinarium

Van de Delta naar het Roggenrif neem je de route aan de achterzijde van het park. Of je loopt door het waddengebied langs de zeehonden richting het strand. Dit is een prachtige wandelroute door het wad en de duinen van het Dolfinarium.  Heerlijk om even een stukje te wandelen en alle indrukken te verwerken van de voorstellingen.

Aan de andere kant van het park, op het strand van Waterpret, is er voldoende plaats om je handdoekje neer te leggen en aan het water te gaan liggen.

Op het terras aan het strand

Bij beide strandjes vind je horecagelegenheden: het terras van de Dageraad kijkt uit op het water. De kinderen kunnen aan de overkant in de Springtij-speeltuin lekker spelen terwijl jij je drankje nuttigt. Het terras van de Zandhapper ligt aan de waterattractie van Waterpret met doorgang naar het strand. En nu lekker chillen maar!

Maak van jouw feestje een strandfeestje!

Een familiefeest of zakenborrel op het strand organiseren?

Check de mogelijkheden bij onze afdeling reserveringen

Volg Dolfinarium
op social media!

Dolfinarium
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C